| |
İSTANBUL'LULAR DİKKAT !!! Gece girecek yeni sistemimiz, sabaha karşı etkisini arttıracak ve kuvvetli yağışlar İstanbul, Çanakkale, Kocaeli, Yalova, Balıkesir çevrelerini etkisi altına alacak. Sabah işe, okula gidecekler dikkatli olmalı. Sıcaklıklar hissedilen olarak nerdeyse 10 derece civarında görülecek. Akabindeki günlerde sıcaklıklar kademe kademe artış gösterecek ve mevsim normallerine dönecek, ve yağışlar bir süre ara verecek. İlerleyen günlerdeki son durumlar için bizi izlemeye devam edin...Saygılar.
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980,
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, Burak1980,
Yarın sabah İstanbul'da trafik kilit olacak anlaşılan.
Yarın sabah özellikle kıyafet seçimi konusunda dikkatli olunmalı zira salgınların yüksek olduğu aylardayız. Aman diyelim insan çok zor iyileşiyor sonra.
Kar candır, gerisi yalandır.
Beğenenler:
• AZOR, Burak1980,
Kuvvetli yağışın başlaması gene bir sabah 8-8.30 bulacak gibi yani orajlı sırılsıklam yapan yağışa yakalanmamak için biraz erken haraketlenmek ideali
Bu yağışlar büyükçekmece ye uğramıyor ne hikmetse İstanbul sel diyor saat 22:00 de akom tık yok Tekirdağ dese bizim için yine aynı bizim başımız kelmi niye bize uğramıyor bu yağışlar çok bozuluyorum.. Şaka bir tarafa kışın en güzel kar yağışını alan bolge burası varsın fırtına sel olmasın ..NOT ; yine tutmadı meteoroloji bir dahakine inşallah ...
)
Gebze icin simdilik tuttu dun gece 21.30 dan bu yana guzel yagis vardi simdi biraz azalsada devam ediyor ancak asil yagis bugun gun icersinde olacak 09.00 - 21.00 arasi
Beğenenler:
• Burak1980,
Beğenenler:
• Burak1980,
Ekim ayi sonuna dogru yada kasim ayi basinda artik Istanbul icin Kar Tahminleri sayfasi yine aktif olur cunku bugun hava resmen tam kış havasi
Beğenenler:
• Burak1980,
Hava bu sistemden sorna hızla ısınacak kendi sayfamdada yazdım 22-25inden önce yb etkisinde durgun havalar bekliyorum.
Beğenenler:
• AZOR, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, MaxZero, mehmet karsever, Poyraz, snow41, Snowsedat
(10-07-2019, 10:01 PM)Keremburada Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yarın sabah İstanbul'da trafik kilit olacak anlaşılan. İnanılmaz bi trafik vardı sabah Öyle böyle değil
Beğenenler:
• Burak1980, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Keremburada, MaxZero, mehmet karsever, Poyraz, snowserkan |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 462 Ziyaretçi |

)