Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Hava Durumu Tahmin ve Uyarılar

Büyük kütle İstanbulun Avrupa yakasına giriş yapıyor Gebze Kocaeli hazır olun öğleden sonra aksam saatlerinde oldukça kuvvetli bir yagıs geliyor Öğlen saatlerinde başlayacak olan yagıs aksam saatlerine doğru ve gece saatlerine kadar kuvvetli yagıs bekleniyor

(Son Düzenleme: 09-20-2019, 10:48 AM, Düzenleyen: snow41.)

resim

Kütle istanbula yayılıyor ama ben sahsen istanbulda çokta kuvvetli bir yagıs beklemiyorum orta kuvvette olabilir asıl etkili yagıs ögle saatlerinden sonra aksam saatlerinde Gebze ve Kocaeli bölgesinde cok kuvvetli bir yagıs bekliyorum İstanbulda kuvvetli bir yagıs beklemememin sebebi İstanbul üzerindeki kütle acık yeşil renk bile olamıyor radarda görünen öyle koyu yeşile dönüyor

Boğaz hattı ve karadenize bakan bölgeler iyi yağış alıcak gibi.
Bu gün dune göre sanki kar havası var diyecek kadar faklılık var özlemişiz be..
Yağsın mübarek bol bol..
Cuma günümüz hayırlara vesile olsun insaAllah.
Selâm ve Dua ile huzurlu serin bir gün geçirmeniz dileğiyle..

Hayırlı cumalar Hasan bey evet zaten bende istanbulda Beykoz ve şile civarlarının sağlam yagıs alacağını sanıyorum sonrasında gebze ve kocaelide sağlam yagıs var bugun herseyin hayırlısı diyelim yagısında hayırlısı olsun

TÜM ARKADAŞLARIMA....CUMA NIZ MÜBAREK OLSUN.....       https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t...e=5DF00310

(Son Düzenleme: 09-20-2019, 11:38 AM, Düzenleyen: AZOR.)

24 Eylül afet boyuttuna ulaşmak üzere 2 gün öncesi veriler bugünkü yağışları 5 ila 10 mm arası yağış gösterirken şuan 20 mm üzeri yağış bekleniyor dahasını siz düşünün 25 Eylül için 
Bakalım önümüzdeki 2 gün yağışlar artacakmı böylemi gelecek
http://images.meteociel.fr/im/8393/anim_que0.gif

Bu sistemi hafie almayın demiştim size son anda nasıl da güçlendi gfs yağışı artırdı bu işler böyledir arkadaşlar. Buz gibi hava gündüz 15 17 bandı akşamları da lokal olarak 10 derece ve altına inecek yerler olacak demiştim netekim o da olacak inşallah.
  Beğenenler:
  • Burak1980, Hasan, MaxZero, Xooner

(09-20-2019, 11:23 AM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: TÜM ARKADAŞLARIMA....CUMA NIZ MÜBAREK OLSUN.....       https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t...e=5DF00310

Hayırlı cumalar
  Beğenenler:
  • Burak1980, ersel candan, Hasan, KardanadamEmin, MaxZero

Kocaeli, Sakarya ve Düzce'de Kuvvetli Yağış Bekleniyor!

Beklenen Hadise

Gökgürültülü Sağanak Yağış

Beklendiği Yer

Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün Kocaeli, Sakarya ve Düzce çevrelerinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Başlama-Bitiş Zamanı

20.09.2019 11:00-20.09.2019 22:00

Hadisenin Şiddeti

Kuvvetli Yağış

Oluşması Muhtemel Riskler

Sel - Su Baskını - Yıldırım - Ulaşımda Aksamalar

Gebze ve Kocaeli hazır ol geliyor

İstanbul için boşuna kuvvetli yagıs uyarısı yapıldı şu an Gebzede sıcaklık 16.4 dereceye düştü kuvvetli ruzgar ve az öncesinde kuvvetli yagıs vardı ancak asıl yagıs öğleden sonra aksama doğru şiddetini artıracak

Konuyu Okuyanlar:
4 Ziyaretçi