| |
(09-19-2019, 03:34 PM)sennedjemus Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sana en içten ve samimi duygularımla katılıyorum, al bendende o kadar...(09-19-2019, 03:29 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yıllardır içimde besleyip, dışıma vurmakda zorluk çektiğim durumumun, duygu ve düşüncelerimin en anlatılabilir resmi aşağıdaki tabloda en açık şekilde izah edilmiş..... Çocukluğumdan beridir içimde yaşayıp yıllar sonra dahi biran bile eksilmeyen, ölmeyen sevgi yüklü bir tablo.....
(09-19-2019, 03:29 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yıllardır içimde besleyip, dışıma vurmakda zorluk çektiğim durumumun, duygu ve düşüncelerimin en anlatılabilir resmi aşağıdaki tabloda en açık şekilde izah edilmiş..... Çocukluğumdan beridir içimde yaşayıp yıllar sonra dahi biran bile eksilmeyen, ölmeyen sevgi yüklü bir tablo..... Buna bir katkıda bulunmak istiyorum. yıllardır arayıp bulamadığım bir görsel var. TRT'nin eskiden (1980'ler sonu) Ali Esin'in sunduğu hava durumunda kullandığı bir tombik kardanadam görseli vardı. onu erzurum'da falan sıkça görürdük ama istanbul için özeldi onu görmek. çok aradım ama bulamadım.
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, gececi, Hasan, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, MaxZero, sahinok, snow41, snowserkan
(09-19-2019, 04:17 PM)karlıkış Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Evet o görseli bende hatırladım, çok güzel günlerdi onlar...(09-19-2019, 03:29 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yıllardır içimde besleyip, dışıma vurmakda zorluk çektiğim durumumun, duygu ve düşüncelerimin en anlatılabilir resmi aşağıdaki tabloda en açık şekilde izah edilmiş..... Çocukluğumdan beridir içimde yaşayıp yıllar sonra dahi biran bile eksilmeyen, ölmeyen sevgi yüklü bir tablo.....
Rahmetli Ali Esin hava durumu sunarken bile insana kendini dinlettirirdi en meşhur sözö olan ' KAR KAR ,TİPİ TİPİ ' diye seslenir
ertesi gün hava günlük güneşlik olurdu , Hava güzel olacak dediğinde KAR yada Yağmur yağardı kesin , Güzel anılardı aklıma geldi sizlerle paylaşmak istedim..
Ekim ayına kadar 3 sistem uğrayacak.
21-22 Eylül, 25-26 Eylül ve 1 Ekim'de gelecek sistem. 1 Ekim de giriş yapmasını beklediğim sistem daha geneli kapsayan bir yapıda.
Şu İtalyan meteorolog ve Kar delileri sezon boyunca dolaşan soğuk atakların %90'lık kısmını hep İtalya üzerine geleceğini söylüyorlar.
Evet bazen bizde KAR ve Soğuk tutkumuza yenilebiliyor ve çizgiden biraz çıkabiliyoruz ama bu konuda İtalyanların üzerine tanımıyorum Şimdide Rusya üzerindeki bütün soğukları kendi ülkeleri üzerine üfürüyorlar.
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, gececi, Hasan, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, MaxZero,
Serkan bey insallah bu kez italyanin uzerine degilde bizim ustumuze gelir soguklar
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 5 Ziyaretçi |

, Hava güzel olacak dediğinde KAR yada Yağmur yağardı kesin