| |
Yarın Cuma günü sabah saatlerinde başlayacak olan yagıs özellikle aksam saatlerinde Gebze ve Kocaeli il geneli ile İstanbul Şilede etkisini artırarak kuvvetli sağanak yagısa dönecek Gebze ve Kocaelide yer yer 50 kg yagıs düşmesi bekleniyor
NOLUYOZ LAYNNN.....5 Ekim....( Acebam).... Ben bu balığı takipteyim..
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, gececi, Hasan_iSTANBUL, MaxZero, mehmet karsever,
(09-19-2019, 02:38 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: NOLUYOZ LAYNNN.....5 Ekim....( Acebam).... Ben bu balığı takipteyim.. Emin bey balık sezonu açıldı bunlar palamut torik kışında mobidik pesindeyiz
Beğenenler:
• Burak1980, gececi, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, MaxZero, mehmet karsever, sahinok, snowserkan
Öglenden beri İstanbul için yarına kuvvetli yagıs uyarısı yapıyor tvlerde ama açıkçası ben İstanbul şile dışında belki Beykoz dışında kuvvetli aşırı bir yagıs beklemiyorum
(09-19-2019, 02:49 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(09-19-2019, 02:38 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: NOLUYOZ LAYNNN.....5 Ekim....( Acebam).... Ben bu balığı takipteyim.. Mobydick için biraz daha beklenilecek, merak etme ALLAH kısmet ederse o günlerde gelecek...
Yıllardır içimde besleyip, dışıma vurmakda zorluk çektiğim durumumun, duygu ve düşüncelerimin en anlatılabilir resmi aşağıdaki tabloda en açık şekilde izah edilmiş..... Çocukluğumdan beridir içimde yaşayıp yıllar sonra dahi biran bile eksilmeyen, ölmeyen sevgi yüklü bir tablo.....
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, gececi, Hasan, Hasan_iSTANBUL, Leventcetin, MaxZero, sahinok, snowserkan, Xooner
(09-19-2019, 03:29 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yıllardır içimde besleyip, dışıma vurmakda zorluk çektiğim durumumun, duygu ve düşüncelerimin en anlatılabilir resmi aşağıdaki tabloda en açık şekilde izah edilmiş..... Çocukluğumdan beridir içimde yaşayıp yıllar sonra dahi biran bile eksilmeyen, ölmeyen sevgi yüklü bir tablo..... Keşke şimdiki çocuklarda böyle olsa Emin Bey. Onlar bile kar yağarken selfie peşinde. Benim tek derdim perdeleri ardına kadar açıp beyazlığa karşı çayımı içmek.
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, gececi, Hasan, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, MaxZero, snowserkan, Xooner |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 4 Ziyaretçi |