Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Hava Durumu Tahmin ve Uyarılar

(09-12-2019, 12:44 PM)Ömer18 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan abi umarım bu sene 2011 2014 2018 gibi gecmez. Kurak gecicek soylentileri dolasmaya vasladi. Bu sene Batı Rusya'daki yuksek basinc kışı bitimez İnşallah. Cünku bisey olunca baslangicta cok kalici oluyo ve birmek bilmiyo.

Geçmez merak etme,

Ayrıntılı kış tahmini yapacağız.
Geçmiş yıllarla bu yılı kıyaslayacağız.
Kış öncesi basınç örüntüsünün kışa nasıl yansıdığını analiz edeceğiz.
Bu analizi mevcut veriler üzerinden bir çok parametreyi de dahil ederek yapacağız.

Önce Ağustos-Eylül aylarının kışa nasıl ışık tuttuğuna.

Daha sonrada Ekim ayını ve son olarak Kasım ayını birbirleri ile ilişkilendirmeye çalışacağız.

Biraz daha zaman lazım en azından Eylül'ün 20-25 gününü görmek gerekiyor.

resim

Şile üzerinden Gebzeye doğru ilerleyen bir kütle var 1 saate kadar Gebzeye ulaşması bekleniyor

ÇOK AMA ÇOK ÖZLEDİK BAA....gel artık, fazla naz aşık usandırır.... Dash Smile thumbsup       https://www.facebook.com/CKUCografya/vid...75820/?t=7

Emin Bey video bende açılmıyor ama görüntü bile muhteşem
Kar Mutluluktur 

(09-12-2019, 05:17 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ÇOK AMA ÇOK ÖZLEDİK BAA....gel artık, fazla naz aşık usandırır.... Dash Smile thumbsup       https://www.facebook.com/CKUCografya/vid...75820/?t=7

Kendime derdim ne çok seviyorum Karlı kış havalarını diye ama Emin KARdesim seni tanıdıktan sonra kendi beğenim senin bu şevkinin yanında Aralık ayında yağan Karlakarışık yağmur hissi kadar kaldı.
Kış ayının bir an evel gelmesini iple çekiyorum seni takip etmek bana ayrı bir zevk veriyor sağol varol eksik olma KARdeşim iyiki varsın..

(09-12-2019, 07:10 PM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(09-12-2019, 05:17 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ÇOK AMA ÇOK ÖZLEDİK BAA....gel artık, fazla naz aşık usandırır.... Dash Smile thumbsup       https://www.facebook.com/CKUCografya/vid...75820/?t=7

Kendime derdim ne çok seviyorum Karlı kış havalarını diye ama Emin KARdesim seni tanıdıktan sonra kendi beğenim senin bu şevkinin yanında Aralık ayında yağan Karlakarışık yağmur hissi kadar kaldı.
Kış ayının bir an evel gelmesini iple çekiyorum seni takip etmek bana ayrı bir zevk veriyor sağol varol eksik olma KARdeşim iyiki varsın..

Hasan KARdeşim, bizim hep olmazsa olmazlarımız oldu bu sevgimiz...Önünde hiçbirşey durmuyorki... Dash Smile thumbsup
  Beğenenler:
  • Burak1980, Hasan_iSTANBUL, mehmet karsever, snowserkan

(Son Düzenleme: 09-12-2019, 08:49 PM, Düzenleyen: Hasan_iSTANBUL.)

Kardan Adamı , Karı sevmeyenmi var , kim sevmezki ???

Serkan Hocam birkaç gün önce belirtmiş olduğun şekilde Güney Ege ve Batı Akdeniz için uyarı verildi gerek mgm’de gerekse de basında. Ben halen en etkili olacağı yerleri Denizli il merkezi civarları olarak görüyorum ama senin özellikle ikaz edeceğin il-ilçeler var midir, nerelerdir?

(09-12-2019, 10:58 PM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan Hocam birkaç gün önce belirtmiş olduğun şekilde Güney Ege ve Batı Akdeniz için uyarı verildi gerek mgm’de gerekse de basında. Ben halen en etkili olacağı yerleri Denizli il merkezi civarları olarak görüyorum ama senin özellikle ikaz edeceğin il-ilçeler var midir, nerelerdir?

Mugla ve Aydininda ic kesimlerini buna dahil edebiliriz
  Beğenenler:
  • ersel candan, gececi, Hasan_iSTANBUL, MaxZero, snowserkan, Xooner

(09-12-2019, 10:58 PM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan Hocam birkaç gün önce belirtmiş olduğun şekilde Güney Ege ve Batı Akdeniz için uyarı verildi gerek mgm’de gerekse de basında. Ben halen en etkili olacağı yerleri Denizli il merkezi civarları olarak görüyorum ama senin özellikle ikaz edeceğin il-ilçeler var midir, nerelerdir?

Muğla, Denizli, Burdur, Antalya'nın batısı (Kaş, Elmalı, Korkuteli) İzmir'in Buca, Bornova, Kemalpaşa ilçeleri, Manisa'nın güneybatı ilçeleri

Ama özellikle Muğla, Aydın ve Denizli'nin birbirleri ile sınır olduğu noktalar uyarılması gereken alanlar gibi duruyor.

Konuyu Okuyanlar:
3 Ziyaretçi