Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Hava Durumu Tahmin ve Uyarılar

Yarın akşama doğru başlayak olan yagıslar hafta boyunca sürecek özellikle istanbulun Avrupa yakasında ve boğaz hattında yarın gece ve pazartesi çok kuvvetli sağanak yagıs olacak gibi hafta boyuncada orta kuvvette yagıs devam edecek

ypkmu hafta sonu icin yorum
  Beğenenler:
  • ersel candan

(04-05-2019, 11:06 PM)Snowtime Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan Bey bu yazla ilgili bir öngörünüz var mı?

Bu yaz kurak ve normal üstü sıcak olacak gibi.
Temmuz ve Ağustos ayında geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi şaşırtan yağışlar görülmeyeceğini düşünüyorum.

Bu yaz yanacağızz.

Arada bir yağsa iyi olur be abi Smile temmuz ağustıs fazla bunaltıyor
  Beğenenler:
  • ersel candan, mehmet karsever, Snowsedat, snowserkan

ayin 14 den itibaren havalar nasil
insallah ordayim
  Beğenenler:
  • ersel candan, snowserkan

(04-07-2019, 08:07 PM)ThunderSnow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arada bir yağsa iyi olur be abi Smile temmuz ağustıs fazla bunaltıyor

Kışın sınırımızda takılı kalan veya teğet geçen Karlı sistemler olmasın.
Ben bu sınır sistemlerin olmaması için yazın belli dönemindeki sıcaklara razıyım abicim.
Sonra ne oluyor? işten anlamayan bir güruh çıkıyor ve ısı adası zırvasıyla bilmişlik taslıyor. thumbsup

O Yüzden Temmuz ve Ağustos için biraz kurak ve sıcak, hatta mümkünse normal üzeri EL-NİNO siparişi verdim. Smile
(04-07-2019, 08:40 PM)bulut36 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ayin 14 den itibaren havalar nasil
insallah ordayim

Yağış geçişleri ve normalleri aşamayan sıcaklıklar olacak gibi duruyor.

tskler

semsiye 

Serkan bey yapmayın etmeyin yanmayalım Smile Mayız ve haziran ilk yarının yağışlı olacağını düşünüyorum.

10 nisandan kadar toplam yağış haritası , muğla rekor üstüne rekora koşuyor bu sene, bu geceden yarın sabaha KIYI EGE dikkatli olsun!

resim

Evet, Mayıs ve Haziran ayının bir kısmı normal üstü yağış olabilir bende böyle düşünüyorum.

Ancak Temmuz ve Ağustos ayında yanacağızz.Smile

Gfs öğlen güncellemesi 
Ege geneli trakya ve akdenizinde bahar yağmurları etkili olacak
http://images.meteociel.fr/im/3261/anim_mrz6.gif
resim

Konuyu Okuyanlar:
4 Ziyaretçi