| |
Yarın akşama doğru başlayak olan yagıslar hafta boyunca sürecek özellikle istanbulun Avrupa yakasında ve boğaz hattında yarın gece ve pazartesi çok kuvvetli sağanak yagıs olacak gibi hafta boyuncada orta kuvvette yagıs devam edecek
(04-07-2019, 08:07 PM)ThunderSnow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arada bir yağsa iyi olur be abi Kışın sınırımızda takılı kalan veya teğet geçen Karlı sistemler olmasın. Ben bu sınır sistemlerin olmaması için yazın belli dönemindeki sıcaklara razıyım abicim. Sonra ne oluyor? işten anlamayan bir güruh çıkıyor ve ısı adası zırvasıyla bilmişlik taslıyor. O Yüzden Temmuz ve Ağustos için biraz kurak ve sıcak, hatta mümkünse normal üzeri EL-NİNO siparişi verdim. (04-07-2019, 08:40 PM)bulut36 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ayin 14 den itibaren havalar nasil Yağış geçişleri ve normalleri aşamayan sıcaklıklar olacak gibi duruyor.
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980,
Serkan bey yapmayın etmeyin yanmayalım
Mayız ve haziran ilk yarının yağışlı olacağını düşünüyorum.10 nisandan kadar toplam yağış haritası , muğla rekor üstüne rekora koşuyor bu sene, bu geceden yarın sabaha KIYI EGE dikkatli olsun!
Evet, Mayıs ve Haziran ayının bir kısmı normal üstü yağış olabilir bende böyle düşünüyorum.
Ancak Temmuz ve Ağustos ayında yanacağızz.
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980,
Gfs öğlen güncellemesi
Ege geneli trakya ve akdenizinde bahar yağmurları etkili olacak http://images.meteociel.fr/im/3261/anim_mrz6.gif
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 3 Ziyaretçi |

temmuz ağustıs fazla bunaltıyor