| |
Selamlar.
Yani anlamıyorum bu insanların dertlerini. Sorunları var bence. Kar sevmiyorsan burada ne işin var. Tahmin tutar tutmaz ben bu işin oluşum aşamasındaki heyacanını da seviyorum. Kar yağsada yağmasa da. Evet üzülüyorum ama kızmıyorum,sinirlenmiyorum. Saygı duyuyorum emek verenlere. Ben hiç anlamam modellerden üst atmosferden felan ??. Yorum pek yapmam bilmediğim için ama okumayı çok seviyorum. Kavga küfür ne alaka. Şahsi fikrim bence de gereksiz insanlar buraya ellerini kollarını sallayarak girmesin. Keyfimizi de bozmasın. Saygılar herkese.
Bu tip davranışlar için çok sevdiğim bir söz var. Köpek b.k yeme huyundan vazgeçmezmiş diye.
Gözümüzü kulağımızı kapatıp yolumuza bakacağız. Bunun yanında Tunahan kaya denen şahıs kendini çok zeki sanıyor. Evine mahkeme kağıdı gelince ne yapacak ben onu çok merak ediyorum. izleyip göreceğiz.
SUDAN ADAM
![]() Enka da dew point hızla düşüyor. Gaziosmanpaşa da ince bir yağış ve baya bir soğuk var. Şimdi bu günün tahminini bile yapamayan bit çok site ve veri varken ayın 27 sinde nasıl bir senaryo olur çok merak ediyorum. Her zaman dedigimiz gibi son ana kadar değişime ve süprizlere açık olun. Tahmin bizden takdir her daim Yüce Mevla'nın dir diyorum.. Amenna ve Saddakna....
(01-21-2019, 02:51 PM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gerçekten hava birden bire soğudu ve sert soğuk bir rüzgar başladı.Sabah çocuğu okula bırakırken kazakla terlemiştim.Çok enteresan Kar Mutluluktur
Sevgili KARdeşlerim; kuvvetli bir kar yağışını beklerken çıkan sevimsiz modellerden sıyrılıp kafamız biraz dağılsın.Ne olucak bu Fener in hali
Ben 40 senelik FB liyim hiç böyle birşey ne duydum ne gördüm.Aziz Başkanın ahı mı tuttu nedir![]() Hala doğru düzgün ara transfer yapılmaması da ilginç değil mi? Kar Mutluluktur
(01-22-2019, 11:13 PM)Snowtime Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sevgili KARdeşlerim; kuvvetli bir kar yağışını beklerken çıkan sevimsiz modellerden sıyrılıp kafamız biraz dağılsın.Ne olucak bu Fener in hali Kar yağmaması gibi, bu da beni ayrı kahrediyor ![]() Her maça gidiyorum ve gitmeye de devam edeceğim! Güzel günler göreceğimize sonuna kadar inancım tam! İnşallah en yakın zamanda eskisi gibi ruhu olan bir takım olacağız
(01-22-2019, 11:19 PM)burakrpc Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-22-2019, 11:13 PM)Snowtime Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sevgili KARdeşlerim; kuvvetli bir kar yağışını beklerken çıkan sevimsiz modellerden sıyrılıp kafamız biraz dağılsın.Ne olucak bu Fener in hali Sevgili Adaşım; Dün gece ki ruh halim de benim böyleydi.Maçı seyrettim..Kahroldum... Ardından modellere baktım ve foruma girdim ölüm sessizliği.Keyifsiz gittim yattım. Ama dediğiniz gibi bu takım toparlanır tıpkı atmosfer gibi
Kar Mutluluktur
(01-22-2019, 11:24 PM)Snowtime Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-22-2019, 11:19 PM)burakrpc Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-22-2019, 11:13 PM)Snowtime Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sevgili KARdeşlerim; kuvvetli bir kar yağışını beklerken çıkan sevimsiz modellerden sıyrılıp kafamız biraz dağılsın.Ne olucak bu Fener in hali Yeminlen bir Fenerli kardeşiniz olarak açık yüreklilikle şunu söyleyeceğim. Üzerimize bir çığ düşmediği kaldı...
(01-23-2019, 12:00 AM)Poyraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-22-2019, 11:24 PM)Snowtime Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-22-2019, 11:19 PM)burakrpc Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kar yağmaması gibi, bu da beni ayrı kahrediyor Çığ düşmesi heralde küme düşmemiz olur Allah korusun
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 7 Ziyaretçi |

Gözümüzü kulağımızı kapatıp yolumuza bakacağız. Bunun yanında Tunahan kaya denen şahıs kendini çok zeki sanıyor. Evine mahkeme kağıdı gelince ne yapacak ben onu çok merak ediyorum. 

Ben 40 senelik FB liyim hiç böyle birşey ne duydum ne gördüm.Aziz Başkanın ahı mı tuttu nedir