| |
Yoksa %100 snowserkan'a ait online termometre mi geliyor?
. Ay yoksa dewpoint göstergeside mi? Çekik kardeşlerimizin kargosu çok yavaş çalışıyor ya. Ben sabırsızlanmaya başladım
SUDAN ADAM
(01-18-2019, 07:17 PM)zerensefa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoksa %100 snowserkan'a ait online termometre mi geliyor? Kardeşim ne yaptın sen ya Vallahi seni canı gönülden tebrik ediyorum. Kimseden hiç bir talepte bulunmadan gönüllü olarak yapıyorsun bu işleri. Artık dewpoint, sıcaklık vs türü bilgileri kendi istasyonumuzdan online bakacağız. Tebrik ve teşekkür ediyorum sana.
(01-19-2019, 12:02 AM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan beyi takip edin modelleri değil Ahmet bey yeni modellerin şöyle olsun o zaman elma resmi gösterirsen sistem geliyor armut resmi gösterirsen sistem gelmiyor ilk sistem beklentim şöyle yapayımda sitenin sinerjisi düşsün O zaman siz onu istiyorsunuz heralde
(01-19-2019, 12:24 AM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-19-2019, 12:02 AM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan beyi takip edin modelleri değil Sana katılıyorum kardeşim burada model paylaşıp altını doldurmazsak sadece kar yağdığı zaman gol haberi vermeye gireriz ozaman foruma başka ne kaldıki geriye
Mesajlarınızı Sohbet, Muhabbet Formuna taşıdım buradan devam ederseniz sohbete sevinirim..
Heycan la Gfs gece güncellemesine bakıyorum birazdaha bize doğru yaklaşım gösterecektir umarım..
|
| Konuyu Okuyanlar: |

. Ay yoksa dewpoint göstergeside mi?
Çekik kardeşlerimizin kargosu çok yavaş çalışıyor ya. Ben sabırsızlanmaya başladım