Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Sohbet - Muhabbet....

(Son Düzenleme: 01-09-2019, 05:14 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

(01-09-2019, 05:07 PM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-09-2019, 04:50 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-09-2019, 04:09 PM)Yusuf Eskinazi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Abi kusura bakma ama sadece model paylaşıyorsun modelde ne niçin olusuyor veya neden doguluyor veya batılıyor vs vs yazsan bilmeyenlerde öğrenir.

Buradakiler azçok modellerin dilinden anlayan insanlardır, bu saatten sonra kimse bana burada ayar vermeye, neyi yapacağımı, neyi yapmayacağımı söyleyemez. Şunuda bilinizki burada verisiz tahmin yapılmıyor, ayrıca bahsettiğiniz bilgilendirmeleri Serkan herfırsatta sıksık zaten yapıyor....Ama sizin bu serzenişinizdeki amaçda ayrı tabiiki...

Emin abi arkadaş belki iyi niyetlidir ama yanlış cümleler kurarak kötü niyetli anlaşılmış da olabilir diye düşünüyorum. Lakin site içerisinde Serkan Bey’ın onlarca anlatımı, açıklaması ve diyagram, model nasıl okunur, detaylı ogretisi mevcut iken bu şekilde yaklaşım da “iyi niyetle bile olsa” hoş değil, haklısınız.

Anlayışın için teşekkürler Soner, aynen bende öyle algıladığım için tepki gösterdim, burada hepimiz biliyoruzki Serkan sıksık o bilgilendirmeleri kendi üslubuna uygun olarak, eğitici ve öğretici yöntemiyle yapmaktadır. Bana pek masumca gelmedi...
  Beğenenler:
  • Xooner

(Son Düzenleme: 01-09-2019, 05:23 PM, Düzenleyen: ThunderSnow.)

Konuyu uzatmayın lütfen arkadaşlar, Emin bey kendisi uyarıldı tekrarladığı takdirde banlanacaktır.
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, Xooner

(01-09-2019, 05:21 PM)ThunderSnow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Konuyu uzatmayın lütfen arkadaşlar Emin bey kendisi uyarıldı tekrarladığı takdirde banlanacaktır.

ThunderSnow, müdahaleniz için teşekkürler....
  Beğenenler:
  • ThunderSnow

Kimin ne paylaştığına karışmaya mı geldi sıra
Lütfen İnsanları rahat bırakın artık.
  Beğenenler:
  • Burak1980, KardanadamEmin, ThunderSnow, Xooner

(Son Düzenleme: 01-09-2019, 05:35 PM, Düzenleyen: snowserkan.)

Alıntı:tayakadin

kendide fazla bilmiyor copy yapıstır hoop godzillaa geliyorrrrr Big Grin Big Grin Big Grin

Bu tip yorumların ardındaki ana düşünceyi biliyoruz.
Burada bu tip zihniyetlere yer vermiyoruz.

Süresiz Bizimle değilsin. thumbsup

(01-09-2019, 04:50 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-09-2019, 04:09 PM)Yusuf Eskinazi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-09-2019, 01:53 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sistemin devamı aşağıdaki gibidir.... Smile thumbsup    http://modeles.meteociel.fr/modeles/gfs/...-312.png?6     http://modeles.meteociel.fr/modeles/gfs/...-336.png?6
Abi kusura bakma ama sadece model paylaşıyorsun modelde ne niçin olusuyor veya neden doguluyor veya batılıyor vs vs yazsan bilmeyenlerde öğrenir.

Buradakiler azçok modellerin dilinden anlayan insanlardır, bu saatten sonra kimse bana burada ayar vermeye, neyi yapacağımı, neyi yapmayacağımı söyleyemez. Şunuda bilinizki burada verisiz tahmin yapılmıyor, ayrıca bahsettiğiniz bilgilendirmeleri Serkan herfırsatta sıksık zaten yapıyor....Ama sizin bu serzenişinizdeki amaçda ayrı tabiiki...

Üslup filan yapmadım abi dedim size.ismim cismim açık belli yaşımda 39 ve başka forumlarda da yazıyorum.zafer yuce serkan sezenoglu vs oldugu forumda daha aktif hatta sizi elestiren bir genc arkadasi bile uyardim.banlacak bir mesajda atmadım sadece yorumları daha açıklayıcı yaparsaniz yeni arkadaslarda bir seyler ogrenir.yanlıs anlasilma olmasin.bize comez muamelesi yapmasin.snowserkani malum sitede defalarca savundum.

(01-09-2019, 05:33 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Alıntı:tayakadin

kendide fazla bilmiyor copy yapıstır hoop godzillaa geliyorrrrr Big Grin Big Grin Big Grin

Bu tip yorumların ardındaki ana düşünceyi biliyoruz.
Burada bu tip zihniyetlere yer vermiyoruz.

Süresiz Bizimle değilsin. thumbsup

Bu tip acil müdahale kesin çözümdür, başka yerlerde bu konulardan primlenenler, buradanda nemalanma peşindeler, asla izin verilmemeli....Yaklaşım doğru olmuş. thumbsup
  Beğenenler:
  • Burak1980, mehmet karsever, Snowevren, Snowsedat

Moderator arkadas bana yazmis zannettim kusura bakmasin.
  Beğenenler:
  • ersel candan

Kusura bakmayın ama yaklaşım hoş değil arkadaş bence gayet doğru söylemiş sadece model lerin resmini atmaktansa ne çıkaracağımızda altına yorumlanırsa daha güzel olur buradaki herkes az çok model okumayı bilenlerden ibaret değil aktif süreme bakılırsa en çok takip edenlerden biriyim ama  model okumaktan hiç anlamıyorum ama burada yapılan yorumlar ile takip ediyorum kardan adam Emin beyin yorumuna bakrsak bize burda yer Yok çıkarımında mı bulunalım
  Beğenenler:
  • ersel candan, Yusuf Eskinazi

(Son Düzenleme: 01-09-2019, 05:50 PM, Düzenleyen: snowserkan.)

(01-09-2019, 05:47 PM)joeblack Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kusura bakmayın ama yaklaşım hoş değil arkadaş bence gayet doğru söylemiş sadece model lerin resmini atmaktansa ne çıkaracağımızda altına yorumlanırsa daha güzel olur buradaki herkes az çok model okumayı bilenlerden ibaret değil aktif süreme bakılırsa en çok takip edenlerden biriyim ama  model okumaktan hiç anlamıyorum ama burada yapılan yorumlar ile takip ediyorum kardan adam Emin beyin yorumuna bakrsak bize burda yer Yok çıkarımında mı bulunalım

Öneri sunmak başka, İğnelemek başka.
Yapıcı eleştiriler yapın tabi ki.
  Beğenenler:
  • joeblack

Konuyu Okuyanlar:
5 Ziyaretçi