| |
(12-29-2018, 09:26 PM)duman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: o değil de liverpool arsenali napıyo öyle yaaO sene bu sene
Kar taneleri ne güzel anlatıyor birbirine zarar vermeden de yol almanın mümkün olduğunu. (Mevlana)
Herkese iyi geceler. Forumu yeni keşfettim. Serkan Abi, Ahmet Abi, Emin Abi hepinize saygılar. Sizleri görmek şereftir benim için..
(12-30-2018, 03:04 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(12-30-2018, 01:22 AM)Omer Akcay Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese iyi geceler. Forumu yeni keşfettim. Serkan Abi, Ahmet Abi, Emin Abi hepinize saygılar. Sizleri görmek şereftir benim için.. Hoşbulduk Emin Abi. Bende renkler değişmez. Bu yıl Fenerbahçe'nin de maçlarını izliyorum iyi sinerji oluyor.
(12-30-2018, 03:26 PM)Blizzard Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yorumlarım neden siliniyor arkadaş sistem 2 günlük ve kıyılarda cıvık kar bile olmayacak bir sistem çok büyüttünüz bu sistemi yaklaştıkça kestane oldu Bana veri goster veri. Hangi veriye dayanarak soyluyorsun bunu. Bana goster, yolla resimleri aaaa..
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 3 Ziyaretçi |