| |
Soyadları karıştırmış olabilir yani.
"Gel ey sevgili, gel! Ne olursa olsun yine gel!!"
Herkese iyi akşamlar diliyorum,ben sıkı bi takipçi ve okuyucuyum ama gördüğüm kadarıyla burası bi aile ortamı gayet seviyeli samimi ve çok içten insanlar Başta Serkan ve Emin abi gibi üstatlar ve diğer değerli arkadaşlarımız burada yorumlar yapıyorlar ve onları okumak bana İnanılmaz keyif veriyo.. Ama gerçekten Serkan abi çok sabırlı bi insan diğer malum siteden biliyorum,haklı olduğu halde haddinden çok çok fazla sözlü tacize uğradı ama hiç bi zaman çizgisini ve ağzını bozupta o seviyeye inmedi,seni gerçekten vallahi tebrik ediyorum abi,Allah yardımcın yolun bahtın hep açık olsun güzel insan..
Bünyamin Gezer Bünyamin Sürmeli gece gece soy adları karıştırmışım kusura bakmayın
![]() İşte Kar sevdalısı olunca gece geç saatlere kadar bekleyip uykusuzluktan ne yazdığımızı karıştırıyoruz
Kar taneleri ne güzel anlatıyor birbirine zarar vermeden de yol almanın mümkün olduğunu. (Mevlana)
bu arada ben de hafif bir konu dışı olacağım ama az önce dikkatimi çekti. snowserkan.com çalıştığım kamu kurumu bilgisayarlarında "Güvenli değil" uyarısı alıyor. Zannediyorum meteoroloji çalışanları ekmek elden gidecek diye korkarak şikayetçi olmuşlar
yakında hepten siteyi yasaklamazlarsa iyidir üstadlar biraz bilgilerini saklasalar mı ne? ya göze geleceğiz, ya yasak yiyeceğiz
Xooner güvenli değil demesinin sebebi siteye girişte ssl yani https olmaması. Ssl site trafiğinin sunucu ile istemci arasında şifrelenmesini sağlar. Bu tip hava sitelerinde çok gizli bilgiler paylaşılmadığı için ssl şart değil. Ama ssl olursa daha iyi olur tabi.
(12-29-2018, 05:54 PM)sahinok Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Xooner güvenli değil demesinin sebebi siteye girişte ssl yani https olmaması. Ssl site trafiğinin sunucu ile istemci arasında şifrelenmesini sağlar. Bu tip hava sitelerinde çok gizli bilgiler paylaşılmadığı için ssl şart değil. Ama ssl olursa daha iyi olur tabi. açıklama için teşekkür ederim. aslında amacım biraz havayı yumuşatmaktı, o nedenle yazmak istedim. tabi bahsettiğiniz şeyi de bilmiyordum, yeni öğrendim, itiraf ediyorum
İstanbul'dan Ankara istikametine seyahat etmekteyim an itibariyle. Bolu dolaylarında hoş bir kar yağışı var en yakın zamanda tüm KARseverler olarak bu güzel örtüyü İstanbuldada bekliyoruz
o değil de liverpool arsenali napıyo öyle yaa
![]() liverpool için de o sene bu sene premier ligde 92 den beri şampiyon olamıyorlardı bu sene olacaklar galiba |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 2 Ziyaretçi |

üstadlar biraz bilgilerini saklasalar mı ne? ya göze geleceğiz, ya yasak yiyeceğiz