RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - kuzey1352 - 02-16-2019
Mart aynina hizli bir giris ve sonrasinda martin buyuk bir bolumunde soguk tarafta kalacagiz gibi gozukuyor.Soyle bir gercek var ki mevsimler bir ay uzatmali geliyor.Ornegin yaz tam anlamiyla Temmuzda baslarken bu sefer de subat ayini Martta yasayacagiz gibi gozukuyor.
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Psikolog3434 - 02-16-2019
Soğuk tamam gibi DEK ciddi ciddi vurur mu yoksa geçtiğimiz sistem gibi hafif beyazlık yükseklere biraz daha fazla kar gibi mi olur merak ediyorum. ?
Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Burak1980 - 02-16-2019
(02-16-2019, 10:07 AM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: BUDA GÜNCEL İSTANBUL DİYAGRAMI....

Merhaba Emin Bey ,
22 25 şubat için bütün senaryolar neredeyse mutabik . Nefesimi tuttum bekliyorum ?
Saygilarimla
Cvp: RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - snowserkan - 02-16-2019
(02-16-2019, 10:36 AM)Psikolog3434 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Soğuk tamam gibi DEK ciddi ciddi vurur mu yoksa geçtiğimiz sistem gibi hafif beyazlık yükseklere biraz daha fazla kar gibi mi olur merak ediyorum. ?
DEK Mekanizmasının harekete geçmesi için bazı şartlar var.
Sistemin kendi içinde barındırdığı şartları ise şu an öngörmek imkansız.
Evet kıyılar da dahil olmak üzere saf kar için müsait sıcaklık mevcut olacak.
Söylediğimiz etkenler uygun olursa 40 cm birikim yapacak şekilde de olabilir uygun olmaz ise sadece soğuk olarak ta geçebilir.
Yağışı konuşabilmemiz için bir kaç gün daha beklememiz gerekiyor.
http://snowserkan.com/forum/showthread.php?tid=4
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - ersel candan - 02-16-2019
Hersey cok guzel gitmekte sali gunu de bu tabloyu gorursek modellerde kutlamaya baslayabiliriz, senenin en sert sistemi, ozlemisiz boyle guzel takipleri
Cvp: RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Xooner - 02-16-2019
(02-16-2019, 11:50 AM)ersel candan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hersey cok guzel gitmekte sali gunu de bu tabloyu gorursek modellerde kutlamaya baslayabiliriz, senenin en sert sistemi, ozlemisiz boyle guzel takipleri
Forumun en temkinli yorumcusu Ersel Hocam böyle yazdığına göre bu iş olacak Allah’ın izniyle
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Xooner - 02-16-2019
Bu arada tekrar tekrar hatırlatmakta fayda var, bugün ve yarın hafta sonu. Ve biliyorsunuz ki hafta sonu diyagramları bir muhteşem verirken, bir tam tersi verebilir. Sabahki diyagramlar iyi çıktı ama akşamkiler tam tersi olabilir. Şu iki gün diyagramların dalgalanmalarına göre değil, büyük resme göre beklentilerimizi ayarlayalım. Eş, dost, akrabaya haber vermek için de biraz daha sabredelim.
Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - AZOR - 02-16-2019
Ecmf kar haritası
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - sahinok - 02-16-2019
Gfs süper. Ülke sistemi olacak.
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - snowfall - 02-16-2019
Arkadaşlar gözünüzü seveyim sakin nazar değireceksiniz sisteme ahahah
|