RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Xooner - 02-08-2019
Bingöl’de bir ay kaldım. Tam 5 kez en az yağanı 30 cm olmak üzere kar yağışı gördüm. İnanın İstanbul’a yağacak bir tek 10 cm ondan çok daha heyecanlı, keyifli ve mutluluk verici. İstanbul’a yağacak 10 cm’i bilmek de Bingöle yağacak bir metreyi bilmekten bin kat daha zor.
Cvp: RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - KardanadamEmin - 02-08-2019
(02-08-2019, 09:39 PM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bingöl’de bir ay kaldım. Tam 5 kez en az yağanı 30 cm olmak üzere kar yağışı gördüm. İnanın İstanbul’a yağacak bir tek 10 cm ondan çok daha heyecanlı, keyifli ve mutluluk verici. İstanbul’a yağacak 10 cm’i bilmek de Bingöle yağacak bir metreyi bilmekten bin kat daha zor.
Mükemmel bir tesbit olmuş, altına imzamı atarım...bu böyle biline...
Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - AZOR - 02-08-2019
Geliyoooorrr
Ecmf akşam güncellemesi 

Ecmf akşam güncellemesi -10
Ecmf akşam güncellemesi
Pazartesiye kadar bu verilerdeki soğukları bir tık daha artırabilirsek kafamızdaki soru işaretlerini atacağız sınırda gidiyoruz
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - sevimlican1903 - 02-08-2019
Balkanlardan bizim sınıra gelince geçemiyor soğuklar marmaranın girisinde duvar var sanki neden böyle oluyor Serkan abi?
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - тaяaηтυℓa - 02-08-2019
Güncel ao nao verilerine göre 20 sinden sonra da sağlam soğuklar olabilir gibi zira diyagramlara ufaktan yansımaya başladı takipte kalalım ondan öncesi 13 ünden itibaren de güçlenme eğilimi olan soğuklar söz konusu İstanbul için kky ve kar ihtimali her geçen gün artmakta. Bu kış bitmeden sürprizler olacak gibi hayırlısı Mevladan dua edelim de efsane 87 yi yeniden yaşayalım bir gece ansızın gelebilir kim bilir? Allah bilir.
Ecmf kar haritası
İnç le ölçülüyodu dimi bu aaaa cm mişş
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - тaяaηтυℓa - 02-08-2019
Haritada inch yok cm haritası bu Azor kardeş dikkatlice bakamadın sanırım heyecandan
|