RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - REALSHADOW - 01-22-2019
Ya bazı arkadaşlar bu tahmin etme meselesini kız arkadaşı ile randevu gibi görüyor.Tam saatinde dakikasında gelmesi gerekiyor gibi bir tavırları var.Ya bu tahmin kelimesinin anlamını bilmemezliğe geliyor ya da gerçekten anlamını kavrayamatacak kadar beyin sorunu var.Ya beyler bayanlar şunu anlayın lütfen tahmin demek olmasını ya da olmamasını beklediğimiz şeyle ilgili belli domelere dayanarak ortaya konan tezdir.Donesiz tez vücudun belli yerlerinden uydurulan atmasyondur.Bu son cümle ile kendisini bağdaştıran kişilerle olmak isteyen şahıslar mümkün olduğunca seri bir şekilde bu forum sitesini terk etsin ve emeği taktir eden kişilere saygı duysun
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Uğur28 - 01-22-2019
Birçok sitede ortak kanı eğer etkili bir sistem alacaksak bunun Şubat'ın ikinci haftasından itibaren olma olasılığının yüksek olduğu yönünde.Ben de şahsen öyle düşünüyorum.Stratosfer bir toparlanma sürecine giriyor.Bu süreçte ılık havalar da olabilir ancak Şubat'ın ilk haftasından sonra işlerin rengi değişecek gibi.
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Alp 1903 - 01-22-2019
Bu tarz insanlar hep olacak alışalım arkadaşlar gelecek provoke etmeye çalışacak yağdı yapmadı falan gereksiz bir sürü laf.Biz kışımıza bakalım ya uğraşmayın bile.
Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Reis - 01-23-2019
Kim neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum.serkan bey tahmınini yapmiş verileri ortaya koymuş nasil gelebileceyini yazmıs cizmiş birsürü emek sarfetmiş önce emeye saygi.Ha bu arada baska birisi cikar tezlerini ortaya koyar sundan ötürü gelmeyecek der bir emek sarfeder amenna.Ama baska kaynaklardan duyupta veya modellere göre Türkiyenin üstünde mavilik ve morluk yokdiye sistem gelmeyecek dersek bu cahillik olur.ilkönce tahmin kelimesini kavramamız lazım ve metorolojinin kaotik bir yapı oldugunu bilmemiz lazım.şunuda cok iyi biliyorumki meyve veren agac taslanir ve serkan beyde bu alemde en cok kıskanılan.
Cvp: RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - UzzMaNN - 01-23-2019
(01-22-2019, 10:52 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Son verilerin ne durumda olduğunu açıklarsanız sitedekiler de rahat edecek Serkan Bey. Naçizabe önermdir. Tercih sizin
Sevgili Tarantula, butun yuk Snowserkan'in omuzlarinda olmasin, siz de tahmincisiniz. Ay sonu sistemiyle ilgili goruslerinizi siz de paylasirsaniz zenginlik olur, cesitlilik olur. Size, KardanadamEmin'e nacizane tavsiyemdir. Sizlerden de yorum bekliyoruz.
Ha derseniz ki sizin de adiniz UzzMaNN, ben tahminde degil, sizler gibi değerli tahmincileri takipte uzmanim
Tum forum uye ve takipcilerine sevgi dolu selamlar
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Reis - 01-23-2019
Serkan bey nededi? Hilalin olusmasini bekliyorum dedi.sibirya öyle göstere göstere gelmez.yoksa herkez tahminci olur.snow serkan com.farkiyla bunu anlaya bilirler serkan beyindedigi gibi bazi ......neyse onu söylemeyeyim.?
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Snow Gökhan - 01-23-2019
Yaşım 47. Ben kendimi bildim bileli kar hastasıyım. Çocukluğum, geceleri yüzümü cama dayayıp odanın dışarı süzülen ışığında rüzgar ile beraber savrulan kar tanelerini seyretmekle geçti. O zamanlar internet, radar görüntüleri ya da Serkan Bey gibi değerli tahminciler yoktu. Akşam TRT haberlerinden sonra yayınlanan hava durumunu beklerdik. O günlerle bugünü kıyasladığımızda ne kadar şanslı olduğumuzu görüyorum. O günleri yaşamamış olanlar bunun kıymetini bilemezler. Serkan Bey’i uzun süredir takip ediyorum. Bu süre içerisinde Serkan Bey belki 40 yılda öğrenmediğim şeyleri öğrendim. Kendisini tanımıyorum ve mesleğini bilmiyorum ama bende yarattığı izlenim bir meterolog kadar bilgiye sahip olduğu yönünde. Ayrıca çok iyi gözlemci ve analizci. Tahminlerini modellerden bağımsız olarak bilgi ve gözlemlerine dayalı olarak yapıyor. Tahminlerdeki başarı oranı da son derece yüksek. Atmosfer olaylarının ne kadar dinamik olduğunun farkındayız. Ben kendisini son derece başarılı buluyorum. Serkan Bey iyiki varsınız. Emekleriniz ve bizlere ayırdığınız vakit için tekrar teşekkür ediyorum. Tüm kar sever dostlara da sevgiler selamlar. Umarım bu sene tekrarlanan slogan gibi o sene bu senedir.
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Olyosmanli - 01-23-2019
Devletin kurumu yanılıyor onu kimse problem etmiyor. Burada 3-5 kişi evinde ofisinde görebildiği modellere bakarak daha sağlıklı bilgiler sunuyor, yetmiyormuş gibi birde yanıltmamaya çalışıyor ama bakıyorum da onlara tolerans tanınmıyor. Sanki adamlar ülkeyi batırıyor.
Yahu bana bakın tahammülü toleransı olmayanlar ;
Kendinize gelin, kışın kar yağışının verdiği mutluluğu en azından buradaki bir kaç bilgili kişi sayesinde önceden camda kar beklermiş gibi mutlu ve eskiyi hatırlayarak bekliyor keyif alıyoruz. Kusura bakmayın ama bu düzeni de bozmaniza müsaade edilmez.
Edit : Snowserkani site kurulduğundan itibaren üye olarak takip ediyorum.
Kendinize gelin benim gibi bilmiyorsanız okuyun bekleyin..
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Salih - 01-23-2019
Tahmin bizden takdir Allahtandır serkan abi ve emin abiyi çok severim ve diğer değerli abilerimi bu güzel forumda olmak gurur verici yaşım küçük ama serkan abimden bilgi ediniyorum model konusunda. serkan abi tahmin yapmakta ve gayet başarılıdır bu kış dediği sistemler ha böyle ha şöyle geldi hepimiz kar hastasıyız ve inşallahta güzel sistem gelecektir.
Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - AZOR - 01-23-2019
Gfs gece güncellemesi
AZOR o kadar fazla yatırdıki sistem atlas okyanusuna hatta afrikaya kadar gidiyor daha 10 gün var hala evrim geçirebilir

Ve modelin sonu

Bu sinoptik önümüzdeki haftaya kadar belirgin bir hal alacaktır
|