RE: İstanbul için KAR Tahminleri (Kar Sevdalıları) - Xooner - 01-04-2019
Konu İstanbul ve kar ama dikkatten kaçan bir şey var, muazzam yağışlar aldık batı illeri olarak. Kar değildi belki ama yağmur müthişti. Şiddetli orajdan dolayı dün İzmir’e onlarca uçak inemeyip divert(yönlendirme) etti. Dahası dalamana da bir uçağımız inemeyip Rodos’a divert etti. Dalamana inenlerin iki tanesi de mucize şekilde indiler. Muazzam orajlar, yağışlar vardı. Allah bereket versin, kar belki istenilen gibi olmadı ama çok bereketli yağışlar yaşadık, bu bir gerçek.
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (Kar Sevdalıları) - caner - 01-04-2019
(12-29-2018, 01:57 AM)Dolunay Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayal dünyasındalar yazık 

Şu an italya'daki durum hakkında bilgi verebilecek var mı? Kar var mı orada?
Cvp: RE: İstanbul için KAR Tahminleri (Kar Sevdalıları) - Ashkar - 01-04-2019
(01-04-2019, 10:06 AM)ersel candan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar bu sistem için zaten Serkan bey yaşayıp görün dedi çünkü AB sıkıntısı aşikardı, çanakkalede okul tatil oldu mgm 30 cm verdi nerdeyse örtü yok, o yüzden eleştiri tabiki yapılır ama herşey dozunda ayarında olur. Bu sistemi kafanızdan silin sıcaklık yeteris yağan kar zaten cıvık örtü olsa bile erime çok hızlı, zaten yarın kar sınırı dahada yükseliyor. 8-9 a odaklanın orada herkesin yüzü gülecek temennim bu yönde. Bişey sorabilir miyim neden ısrarla 8-9 diyosunuz 7 yok mu? Ayrıca 9 da kar yağabileceği ihtimali var mı?
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (Kar Sevdalıları) - Enginist - 01-04-2019
Yoruldum!
Umut dolu bir beklenti daha boşa gitti.
Bunca travmayı bedenim nasıl kaldıracak bilmiyorum 
Yakın zamanda aşırı dozda Kar'a ihtiyacım var.
Rabbim izin verir de Kar yağarsa şükür namazı kılacağım inşAllah.
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (Kar Sevdalıları) - snowserkan - 01-04-2019
Arkadaşlar sistemin olumsuz yönlerini söyledik.
Tüm bunlara rağmen daha etkili olmasını bekliyordum.
Bundan dolayıda anı yaşamalıyız dedim.
7-8-9 Ocak oluşumuna bakacağız.
O Sistem soğuk bakımından çok daha etkin.
Sisteme dair güncel verilerde paylaşılır.
Hakaret ve küfür içeren mesajlar var bunların önüne geçebilmek için maalesef üyelerin mesajlarını kontrol onaylı yaptık.
Lütfen gereksiz ve sizi zor durumda bırakacak yorumlar yapmayın.
Biz kimseye küfür ve hakaret suçu işlemiyorsak kimseninde bize bu şekilde yaklaşmasını kabul edemeyiz.
Hakaret bir suçtur.
Bu şekilde davranan kişiler hakkında da suç duyurusunda bulunma hakkımız vardır.
Kurallarımız var.
Kabul etmezseniz sistem sizi zaten üye yapmaz.
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (Kar Sevdalıları) - ersel candan - 01-04-2019
Xooner atık kar kovalayacağımız dönemdeyiz yağmur tabiki çok iyi ama kar alabilecek zamanı yağmura harcamamalıyız. Yanlış anlamayın ama ocak şubatta yağan yağmura sevinemiyorum
(01-04-2019, 10:24 AM)Ashkar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (01-04-2019, 10:06 AM)ersel candan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ....8-9 a odaklanın orada herkesin yüzü gülecek temennim bu yönde. Bişey sorabilir miyim neden ısrarla 8-9 diyosunuz 7 yok mu? Ayrıca 9 da kar yağabileceği ihtimali var mı?
Ben 7sinde birşey beklemiyorum, 8-9 arasındaki dönemde örtü yapabilecek kar bekliyorum
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (Kar Sevdalıları) - Legolas - 01-04-2019
Hadimkoyde tam gaz devam gayet guzel yagiyor
Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (Kar Sevdalıları) - Babazilla - 01-04-2019
Sabah kar şimdi yağmur olurda bakadar sınırda bir sistem mi olur.Kafayı yedik
Cvp: RE: İstanbul için KAR Tahminleri (Kar Sevdalıları) - Hasan_iSTANBUL - 01-04-2019
(01-04-2019, 09:43 AM)kuzey1352 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (01-04-2019, 08:32 AM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Az kaldı sabir arkadaşlar birazdan heryerde çok yoğun kar yağışı başlıcak, her yerde örtü olucak merak etmeyin.
Hasan nerden bakıyorsun?Şuan için zayıf yağışlar.Örtü konusunda biraz şüpheliyim ama inşallah olur.
Kardeşim baktığım site veather2Umbrella burada saat 15.00 kadar yoğun gösteriyor şimdiye kadar pek yanıldığını görmedim bakicaz artik nasip

RE: İstanbul için KAR Tahminleri (Kar Sevdalıları) - ersel candan - 01-04-2019
Hasan bey radarda yoğun yağışa neden olacak bir kütle yada oluşum yok.
https://www.mgm.gov.tr/sondurum/radar.aspx?rG=anm&rR=00&rU=ppi#sfB
|