RE: İstanbul için KAR Tahminleri (Kar Sevdalıları) - 3uZgibi - 01-04-2019
Uludağ kamerası müthiş bir fırtına gösteriyor. (Lodostan) Bursa sakin...Üst seviyeler baya karışık anlaşılan. Merkez geçişini tamamlamak üzere ama merkezin şekli düzensizleşti simetri dağıldı. Karadeniz e çıkınca tekrar organize olup basacak soğuğu. Yine de nemde bir sıkıntı göze çarpıyor. Esas yükü Trakya-balıkesir hattına bıraktı...
Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (Kar Sevdalıları) - AZOR - 01-04-2019
Evet istanbuldan ilk kar taneleri arnavutköyden
http://player.sehirkameralari.com/live/537dbe7712c8a/playlist.m3u8?token=044e0bd0ae384183b5d11c2639393416
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (Kar Sevdalıları) - snowfall - 01-04-2019
F I R T I N A Ö N C E S İ S E S S İ Z L İ K . . .
Cvp: RE: İstanbul için KAR Tahminleri (Kar Sevdalıları) - ronaldo1907 - 01-04-2019
(01-04-2019, 12:49 AM)snowfall Adlı Kullanıcıdan Alıntı: F I R T I N A Ö N C E S İ S E S S İ Z L İ K . . .
Bana kalırsa fırtına bitti akşam semsiyem neredeyse kırılıyordu. kar yağarsa yağacak artik vakit daralıyor. Radar anadolu yakasına niye girmiyor
Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (Kar Sevdalıları) - Avckerem - 01-04-2019
[/url]

Mikdatca
@Mikdatca
[url=https://mobile.twitter.com/Mikdatca]
Kar tahmininde son durum: Üsküdarda kar haftaya. Özetle 160 km'lik İstanbulun Avrupa (aslında Batı ucu) Yakası Cuma-Pazar; Anadolu yakası ise (aslında doğudaki ucu oluşturan ilçeler daha çok olmak üzere) önümüzdeki hafta Ptesi-Çarşamba günleri kar alacak.
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (Kar Sevdalıları) - sahinok - 01-04-2019
Bir taraftan pazar günü gelecek olan sistemle ilgili güncellemeyi takip ediyorum. Bu muhabbeti hiç sevmem ama o da gittikçe bozuyor. Gerçekleri yazmamız lazım. Moralim bozuldu.
Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (Kar Sevdalıları) - Zeynep - 01-04-2019
Fatihte sokak lambasına bakiyorum yağmurla karisik kar yagiyor galiba, yada artik hayal görüyorum
Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (Kar Sevdalıları) - Bir Dost - 01-04-2019
Model çığırtkanlığı yapmak istemem ama daha dün -38 olarak gözüken 8 ocaktaki soğuklar neredeyse -34 lere geriledi. Beraberinde sistemin ekstradan etki edeceği kendi dinamiği de etki alanını daraltiyor ve git gide batılı sonuç veriyor yani yine trakyanin sistemi olmaya doğru gidiyor.
Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (Kar Sevdalıları) - AZOR - 01-04-2019
(01-04-2019, 12:59 AM)Avckerem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [/url]

Mikdatca
@Mikdatca
[url=https://mobile.twitter.com/Mikdatca]
Kar tahmininde son durum: Üsküdarda kar haftaya. Özetle 160 km'lik İstanbulun Avrupa (aslında Batı ucu) Yakası Cuma-Pazar; Anadolu yakası ise (aslında doğudaki ucu oluşturan ilçeler daha çok olmak üzere) önümüzdeki hafta Ptesi-Çarşamba günleri kar alacak.
Cvp: RE: İstanbul için KAR Tahminleri (Kar Sevdalıları) - snowserkan - 01-04-2019
(01-04-2019, 01:06 AM)sahinok Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir taraftan pazar günü gelecek olan sistemle ilgili güncellemeyi takip ediyorum. Bu muhabbeti hiç sevmem ama o da gittikçe bozuyor. Gerçekleri yazmamız lazım. Moralim bozuldu.
Köstek olmak için harekete geçen Can sıkıcı bir parazit var.
Oyunu bozmak için kararlı bir şekilde hareket ediyor.
Modeli takip edin hususi bozmaya geliyor.
hareketi ile soğukları kırıyor.
|