RE: İstanbul için KAR Tahminleri (Kar Sevdalıları) - Alp 1903 - 12-29-2018
Çok hasret kaldık gömülelim artık kara yeter
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (Kar Sevdalıları) - Özgür - 12-29-2018
Arkadaşlar model yorumlama sayfası açsak nasıl olur
Cvp: RE: İstanbul için KAR Tahminleri (Kar Sevdalıları) - zerensefa - 12-29-2018
(12-29-2018, 09:50 PM)whitesnoww Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey ve diğer kıymetli üyeler herkese iyi akşamlar dilerim.
Öncelikle verilerle desteklenen tahminler için Serkan bey başta olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum. Gerçekten 15 gün önceden nokta atışı yapmak muazzam iş, tekrardan tebrik ediyorum.
Sorum başta Serkan bey olmak üzere diğer değerli tahminci arkadaşlara aslında. Iphone tahminleri nereden alıyor emin değilim ama pek yanılmıyorlar gibi. Şu an kontrol ettiğimde sistem giriş tarihlerinde sıcaklık 3-4 derece gözüküyor. Sistem yaklaştığında muhakkak değişim ihtimali vardır. Fakat sistemde İstanbul için sıcaklık sorunu olabilir mi?
Şimdiden teşekkür ediyorum, bol karlı sağlıklı mutlu başarılı yeni yıllar diliyorum şimdiden herkese.
Verileri The Weather Channel isimli bir platformdan alıyor iphone. https://weather.com/ siteleride burada. Detaylı bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa seviniriz.
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (Kar Sevdalıları) - Snow1921 - 12-29-2018
Kral geri döndü Ecmwf Daha da bozmaz
Cvp: RE: İstanbul için KAR Tahminleri (Kar Sevdalıları) - zerensefa - 12-29-2018
(12-29-2018, 09:55 PM)Özgür Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar model yorumlama sayfası açsak nasıl olur
Merhaba, forumumuzda modellerle ilgili bir başlık mevcut. Bütün modellerin paylaşımını ve yorumlarını,
http://snowserkan.com/forum/showthread.php?tid=40
Sayfasında yapabiliriz arkadaşlar.
Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (Kar Sevdalıları) - AZOR - 12-29-2018
186 KAR
Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (Kar Sevdalıları) - KardanadamEmin - 12-29-2018
ECMWF, artık krallığını ilan etmiştir, son durum tek kelimeyle O SENE BU SENE SLoganını tam olarak destekliyor.Müthiş bir blokaj mevcut. Hakikaten çok ilginç şeyler oluyor. Bu sistemler bir sonraki ile birleşecek gibi duruyor...

sodium aluminum sulfate in food
Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (Kar Sevdalıları) - samet1929 - 12-29-2018
Umarim ecmwf nin dedigi gibi gelir. Blokaj var. Harika goruntuler sundu bize.
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (Kar Sevdalıları) - Altıgen Buz Kristali - 12-29-2018
Serkan Bey detaylı analiz ne zaman yapacaksınız?
Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (Kar Sevdalıları) - AZOR - 12-29-2018
240 SAAT NASIL GELDİ ÖYLEEE
|