SNOWSERKAN - İstanbul için kar tahminleri (KAR SEVDALILARI)
Sohbet - Muhabbet.... - Baskı Önizleme

+- SNOWSERKAN - İstanbul için kar tahminleri (KAR SEVDALILARI) (https://snowserkan.com.tr/forum)
+-- Forum: Genel (https://snowserkan.com.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Forum: Sohbet -Muhabbet (https://snowserkan.com.tr/forum/forumdisplay.php?fid=23)
+--- Konu Başlığı: Sohbet - Muhabbet.... (/showthread.php?tid=42)

RE: Sohbet - Muhabbet.... - ThunderSnow - 11-02-2019

Olabilir tabi ki neden olmasın katılmak isteyenler olursa bir başlık açarız o başlık altında kimler katılacaksa yazarız bir organizasyon ayarlarız.

RE: Sohbet - Muhabbet.... - Hasan_iSTANBUL - 11-02-2019

Buluşma fikri güzel olur gelen dostlarla tanışır koyu bir sohbet yaparız inşaAllah..

Cvp: RE: Sohbet - Muhabbet.... - KardanadamEmin - 11-02-2019

(11-02-2019, 01:28 PM)ThunderSnow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Olabilir tabi ki neden olmasın katılmak isteyenler olursa bir başlık açarız o başlık altında kimler katılacaksa yazarız bir organizasyon ayarlarız.

Sezer KARdeşim, durduğun kabahat, hemen icraate geçmelisin... Smile thumbsup

Cvp: Sohbet - Muhabbet.... - Poyraz - 11-02-2019

+1 ile destek olucağım faaliyettir. Bence kesinlikle güzel bir buluşma organizasyonu olur.

RE: Sohbet - Muhabbet.... - TT SiNaN NN - 11-16-2019

Selamun Aleykum hayırlı günler

Cvp: Sohbet - Muhabbet.... - snowserkan - 11-19-2019

(11-16-2019, 02:19 PM)TT SiNaN NN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selamun Aleykum hayırlı günler

Mesajınız moderasyonda asılı kalmış. 
Aleyküm selam. Hoşgeldiniz.

Cvp: Sohbet - Muhabbet.... - TT SiNaN NN - 11-19-2019

(11-19-2019, 10:32 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(11-16-2019, 02:19 PM)TT SiNaN NN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selamun Aleykum hayırlı günler

Mesajınız moderasyonda asılı kalmış. 
Aleyküm selam. Hoşgeldiniz.

hoş bulduk

RE: Sohbet - Muhabbet.... - gececi - 11-19-2019

Bünyamin bey in dün akşam üzeri verdiği röportaj a denk geldim u tube da bırakın Aralık ayını Ocak ve Şubat ayından da fazla beklentisi yok sıcaklıklar ortalamaların üzerinde olacak diyor bir - iki tık .. Canım çok sıkıldı inşallah hata payı boldur öngörü lerinde Bünyamin bey in ..

RE: Sohbet - Muhabbet.... - snow41 - 11-20-2019

(11-19-2019, 10:14 PM)gececi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bünyamin bey in dün akşam üzeri verdiği röportaj a denk geldim u tube da bırakın Aralık ayını Ocak ve Şubat ayından da fazla beklentisi yok sıcaklıklar ortalamaların üzerinde olacak diyor bir - iki tık .. Canım çok sıkıldı inşallah hata payı boldur öngörü lerinde Bünyamin bey in ..

Bünyamin bey 2017 ocak ayındada istanbulda kar beklemiyorum demişti istanbulda Avrupa yakası 1 metrenin üzerinde Anadolu yakasının bazı yerlerinde 50 cm kar olmuştu ben ona itibar etmiyorum bizim Serkan beyimiz var Smile

RE: Sohbet - Muhabbet.... - ersel candan - 11-20-2019

Bünyamin beyin mesleği meteoroloji mühendisliği , burada hiçbirimiz bu işin okulunu okumadık o yüzden işi bu olan kişileri küçük görmemeliyiz diye düşünüyorum