Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (Kar Sevdalıları) - AZOR - 12-26-2018
GFS AKŞAM GÜNCELLEMESİ 6-192 saat arası
işler yolunda

Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (Kar Sevdalıları) - AZOR - 12-26-2018
Gfs akşam güncellemesi 192-384 saatleri arası
İşte istediğimiz senaryo

Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (Kar Sevdalıları) - snowserkan - 12-26-2018
GFS Diyagramında hamak oluşmaya başlamış.
Daha derin ve daha uzun bir hamak bekliyoruz.
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (Kar Sevdalıları) - ersel candan - 12-26-2018
Serkan bey 5 ocak sistemi icin bu hafta sonu kesinlesir mi? Sizin bekletiniz ne yonde ecmwf avrupaya yollamis yine bu ihtimal soz konusu mu tesekkurler
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (Kar Sevdalıları) - тaяaηтυℓa - 12-26-2018
Yılbaşı sistemi ile 4 5 ocak birleşir mi? Arada bir ısınma olacak mı? Coming Soon.
Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (Kar Sevdalıları) - KardanadamEmin - 12-26-2018
Arkadaşlar, yılbaşı sistemi giderek hem yağış, hemde soğuk bakımından beklenileni vereceğe benziyor, ayrıca 3-4-5 Ocak BEYAZ BALİNA sisteminde sıkıntı görünmüyor, ya gelecek, yada gelecek...
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (Kar Sevdalıları) - ThunderSnow - 12-26-2018
İkili tartışmaya girmeyin lütfen.
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (Kar Sevdalıları) - ThunderSnow - 12-26-2018
Okullar Tatil Olur mu? nickli arkadaşım yaptığım işi senden öğrenmeyeceğim sen geçen senede bu şekilde bir tavıra büründün, lütfen bu şekilde devam etme, ikili tartışmaya girmeyin diyorum, sen devam etmeyi geçtik bide bana laf sokmaya çalışıyorsun, varsa elinde veri paylaşacağın bilgi buyur paylaş öyle oldu böyle olduyla olmuyor bu işler bunu sadece sana da değil herkese söylüyorum, verisiz paylaşım yapmayın.
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (Kar Sevdalıları) - тaяaηтυℓa - 12-26-2018
Veri istiyorsan verilerimden bir tanesi olan diyagramlara bir göz at mesela ben kısa ve öz yazarım detaya girmem ama detaya ben bakarım özetimi yazarım. 25 26 aralık sistemini faceden 15 aralıkta söylemişim arkadaşlarıma Serkan bey de uzun vadecidir gerisi beni ilgilendirmez bir sürü sitede 50 tane veri paylaşanları da gördüm iki üç resmi yorumluyorlar gayet güzel ama tahmin işi sadece bunlarla olmuyor biraz tecrübe biraz da modellerin dilinden anlamakla oluyor benim delillerimin seninkinden zayıf olduğunu iddia ediyorsan ispatlamakla mükellefsiniz burada polemik yaratmak istemiyorum bu son mesajımdır arkadaşlar. Burayı wow a çevirmeye gerek yok cevap hakkımı kullandım sadece o kadar.
Cvp: RE: İstanbul için KAR Tahminleri (Kar Sevdalıları) - ThunderSnow - 12-26-2018
(12-26-2018, 10:43 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Veri istiyorsan verilerimden bir tanesi olan diyagramlara bir göz at mesela ben kısa ve öz yazarım detaya girmem ama detaya ben bakarım özetimi yazarım. 25 26 aralık sistemini faceden 15 aralıkta söylemişim arkadaşlarıma Serkan bey de uzun vadecidir gerisi beni ilgilendirmez bir sürü sitede 50 tane veri paylaşanları da gördüm iki üç resmi yorummluyorlar gayet güzel ama tahmin işi sadece bunlarla olmuyor biraz tecrübe biraz modellerin dilinden anlamakla oluyor benim delillerimini seninkinden zayıf olduğunu iddai ediyorsan ispatlamakla mükellefsiniz burada polemik yaratmak istemiyorum bu son mesajımdır arkadaşlar. Burayı wow a çevirmeye gerek yok cevap hakkımı kullandım sadece o kadar.
Bu sitede kural varsa sizde dahil herkes uymak zorunda nickiniz tarantula olunca burada ayrıcalıklı olmuyorsunuz, ayrıca ben sizinle yarışa girecek bir söz söylememişken bu kibir ne? Tecrübeniz varsa verinizi paylaşır yorumunu yaparsınız. Başka siteler bizi ilgilendirmiyor, ayrıca burayı kimse bir başka siteye çeviremez, art niyetli insanların burada işi yok, aramızda da yeri yok.
|