Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - KardanadamEmin - 01-15-2026
17-20 Ocak sistemi GFS öğle güncellemesinde hala tam yörüngesine oturmuş değil..Yarın (Cuma) akşamına kadar belirsizlik sona erer..Şahsi fikrim bu konuda İstanbul'da beklenen KAR olayının son noktası yarın konur..Takibe devam 

Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - KardanadamEmin - 01-15-2026
Arkadaşlar..Ay sonu sistemi olanca hızıyla modellerde görülmeye devam ediyor.. GFS öğle modelleri sistemi vermeye devam ediyor, takipe devam ediyoruz..Çok güçlü bir sistem, süreside uzun, yıllardır tam aradığımız gibi bir sisteme rastlıyoruz gibi ..Yüce Rabbimiz bozmasın ,her şey güzel gidiyor..Gerisayıma başlıyoruz yakında..Taşlar yerine oturuyor.. Bekleyin.. Beklediğinize fazlasıyla değecek.. 

Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - AZOR - 01-15-2026
Bu gelmiş, gelen ,ilerde gelecekse bundan emin değilim bu sistemlerin kıymetin iyi bilin!!!!!!!
Diyagrama bak, hizaya gel dedikleri...Mübarek Ocak sonuna kadar donacaksınız diyor..Yağışlarda dişe dokunur cinsden...Öyle soğuklar varki havadan ne düşerse düşsün KAR ve buz olarak düşecek...Bir KIŞ mevsiminde ne hayal ediyorsanız hepsi mevcut 
17-19 Ocak sistemi öğle ile çok fazla farklı değil.Biraz daha batılaması gerekir.Önemli olan yarınki durumun ne olacağı..Yarın akşam daha netleşmiş olarak konuşulabilir.. 

Son güncellemeler doğrultusunda rakım sistemi haline geldi yarın akşam netleşir inşallah
Tek olumlu yanı terkos barajı civarında yağışın artması
20 Ocak kadar toplam yağış
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Hasan_iSTANBUL - 01-15-2026
https://www.snowserkan.com.tr/forum/showthread.php?tid=78
Serkan abibin 2018 deki güzel anlatımı ile 'ull ' nedir tekrar bir görelim istedim.
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - REALSHADOW - 01-15-2026
bu bir rüyaysa uyanmak istemiyorum )
https://www.meteociel.fr/modeles/gfse_cartes.php?&ech=306&mode=1
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Bokers - 01-15-2026

Gfs akşam güncellemesi
Gfs bizimle maytap geçiiiiyyy

Şimdi küfür edicem bu sinoptiğin karşılığı 1 cm sakın dikkate almayın o kadar veri takip ettim bunun kadar komiğini görmedim yok hükmündedir

Al işte parayı verince cm ler havada uçuşuyor

850 sıcaklık haritasıne göre İstanbul gündüz bile 0 göremeyecek şu an -4 lerde geziyor gece kimbilir kaç olur

-16 İstanbul
|