RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Alp 1903 - 12-28-2025
Erdoğan abi de marmaracı
Cvp: RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - AZOR - 12-28-2025
(12-28-2025, 01:57 AM)Alp 1903 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Erdoğan abi de marmaracı
Bizim oraları kafaya takmama gerek yokki zaten yağıyor 10 senenin 10 nundada yağar İstanbul 10/5 yağar ama maalesef yakın bir zamanda 10/3 kadar düşecek
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - REALSHADOW - 12-28-2025
@Alp 1903 sakın yanlış anlama seni eleştirmek anlamında söylemiyorum : Bu ülkenin her köşesi akıllara ziyan güzelliklerle dolu .Benim gibi görev gereği doğuda çok bulunanlar daha iyi bilir. Uzun yıllar terör örgütleri bizim bu güzelliklerimizi dünyanın gözü önüne sermemizi engellemek için öyle şeyler yaptılar ki.. Hem torağın altında hem toprağın üstünde mucizeler dolu bir ülkeyiz. O yüzden özellikle siz gençler bu ülkenin değerini bizden daha iyi bilmelisiniz. Benim bir hayat prensibim vardır ve hep işe yaramıştır. Sizlere de tavsiye ederim : KEŞKE DEMEMEK İÇİN HEMEN ! Çünkü keşke dediğinde artık geç kalmışsındır.
Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - AZOR - 12-28-2025
Gfs gece güncellemesi
Her gün senaryosunda değiştiği gibi bu da 200 saatten sonra sistemler silsilesine devam etti İskandinav yükseği direncini sürdürdüğü sürece sistem alacağız
1 yarı

2 yarı
Cvp: RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Alp 1903 - 12-28-2025
(12-28-2025, 02:06 AM)realshadow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Alp 1903 sakın yanlış anlama seni eleştirmek anlamında söylemiyorum : Bu ülkenin her köşesi akıllara ziyan güzelliklerle dolu .Benim gibi görev gereği doğuda çok bulunanlar daha iyi bilir. Uzun yıllar terör örgütleri bizim bu güzelliklerimizi dünyanın gözü önüne sermemizi engellemek için öyle şeyler yaptılar ki.. Hem torağın altında hem toprağın üstünde mucizeler dolu bir ülkeyiz. O yüzden özellikle siz gençler bu ülkenin değerini bizden daha iyi bilmelisiniz. Benim bir hayat prensibim vardır ve hep işe yaramıştır. Sizlere de tavsiye ederim : KEŞKE DEMEMEK İÇİN HEMEN ! Çünkü keşke dediğinde artık geç kalmışsındır.
Estağfurullah abi. 34 yaşındayım abi tarih coğrafya bilgim üst düzeydir(mütevazi olamayacağım) . 10 senedir bu grupta hayran olduğum atmosferin inceliklerini öğrendim. Atatürk'ün yolundan şaşmazsak bizim ülkemize kimse zarar veremez abi
Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - KardanadamEmin - 12-28-2025
Selamün Aleykum.. Hayırlı, Huzurlu, Sağlıklı ve Mutlu Sabahlarınız Olsun.. Arkadaşlar artık yolun sonuna geliyoruz.. uzun zamandır söylenecekler söylendi yazılacaklar yazıldı çizilecekler çizildi her türlü bilgi verildi Şimdi artık ufak ufak olacakları beklemeye geçiyoruz...Son veriler aşağıdaki gibidir...

Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - KardanadamEmin - 12-28-2025
GEM yine YILBAŞI SİSTEMİ İÇİN ISRARLI.. İSTİKRARLI DURUŞUNU SÜRDÜRÜYOR.. https://images.meteociel.fr/im/85/21688/animuey0.gif
Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - AZOR - 12-28-2025
Valla ben sistemlerin sayısını saymadım ama 7 Ocak sistemi favorilerime girdi o sistem değişime açık yılbaşı sistemi ise sürprize açık
UKMO bu sabah harikalar yaratıyor..Bu model yabana atılmaz..Buda istikrarlı çıktıklar vermeyi sürdürüyor.. Başarılarının devamı dileklerimle.. Geri sayım sürüyor.. https://images.meteociel.fr/im/92/6937/animpea3.gif
ECMWF YILBAŞI SİSTEMİNDE ISRARLI.. Model dediğin böyle olmalı.. 

|