RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Ftherdem - 12-25-2025
Modelleri yükleyenler perşembe pazarına gitmiş bugün. Akşam dönüp düzeltirler. Bu kadar karalara bağlamayın arkadaşlar. Yağarsa hepimize, yağmazsa sağlık olsun
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - REALSHADOW - 12-25-2025
@kuzey1352 dostum işte biz de yıllardır aynı şeyi söylüyoruz 6 saatte bir değişen verilerle psikolojinizi bu kadar yormayın. Adamlar orada kafasına göre bir şey deniyor biz burada oturup dizlerimizi dövüyoruz. Ne olur şunu anlayın artık 7 günden sonraki veriler bize hiç bir net bilgi vermez. Sadece fikir verir ve tahmin üretmemizi sağlar. Ha kesin bir fikir mi edinmek istiyorsunuz o zaman son 72 ye bakın. Orada zaten neyin ne olacağı az çok belli oluyor. Serkan gibi büyük ustalar dışında bir çok tahminci arkadaşı birer eğitimde gibi düşünün .. Her gün daha iyi tahminler yapmak için eğitiyorlar kendilerini burada ..Bundan 4-5 sene önce ne @AZOR ne de @KardanadamEmin bu kadar sağlıklı tahminler yapamıyordu. Ama bizdeki extra durum şu biz tahmin beklemekten çok kar sevdamızdan dolayı güzel haberleri çok çabuk olacakmış modundan görüyoruz ..Ama unutulan şey bunların da birer tahmin olduğu.. Çok yakın vade olmadıkça bozulma ihtimalleri gayet yüksek. Lütfen tahmin yazan veri paylaşan arkadaşları bu kadar yormayın ..Onlar gönül işi yapıyor ve bize güzel haberler vermeye çalışıyorlar. Onları üzmek ne bize ne de onlara bir katkıda bulunmuyor. Net olarak söylüyorum ki kişilere üzecek ,rencide edecek hiç kimseyi burada barındırmayız. Böyle oluyor anlamında söylemiyorum ama olursa da biz de yönetim olarak gerekeni yaparız .Bu böyle biline !
Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - snowserkan - 12-25-2025
(12-25-2025, 01:15 PM)Poyrazkarayel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan hocam kolay gelsin. Şayet müsaitseniz bir değerlendirmeniz olur mu. Son durumları siz nasıl görüyorsunuz
Emre kardeşim aşağıda yazacağım.
(12-25-2025, 02:01 PM)kuzey1352 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (12-25-2025, 12:34 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (12-25-2025, 11:16 AM)hasanshn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sağolsun tüm modeller soğuğu avrupaya vermek konusunda nasıl da ortak oldular. Ya sabır.
Senelerdir söylüyoruz hem küresel ısınma etkileri hemde Avrupanın jeolojik şartlarından dolayı sistemlerin 5/4 ü Avrupa'ya gider . Ha yeri gelmişken 3.sitemin netliği yok daha o sistemin rotası belli değil hafta sonu netleşir
Erdoğan bey merhaba,
Siz söylüyorsunuz ama her seferinde abartılı yorumlar yapan arkadaşlarımız küresel ısınmayı ve Avrupa nın jeolojik şartlarını hesaba katmıyor mu? Bu kadar abartılı yorumlara çok karşıyım. Neden çünkü burada 1 yorumla dünyalar onun olan ama 1 yorumla da karalar bağlayan insanlar mevcut. Efsane geliyor sibirya expresi kaçıyor derken konu dönüp dolaşıp küresel ısınmaya geliyor. Sözlerim yanlış anlaşılmasın lütfen ama yorumlarda buna dikkat edilmesi lazım.
Bu arada modeller inşallah değişir ve yılbaşı sistemini ve sonrasındaki sistemleri bize verir tek temmennim bu.
Kardeşim seni anlıyorum haklı olduğun ve sadece dar açıdan baktığın noktalar mevcut.
Öncelikle bu platform üzerinden Paylaşımlar ve tahminler yapılıyor. Paylaşım yapanlar ve izleyenler olmak üzere 2 farklı grup var sitemizde.
Birde umutsuzluk saçarak ve aleni bir şekilde saldıranlar, alay edenler, hakaret hatta küfür edenler var.
Ben seni uzun yıllardır iyi ve sıkı bir takipçi olarak bilirim.
Şimdi burada Meteoroloji ile ilgili küresel ısınma ve ülkemizin etkilendiği diğer faktörler, Basınç alanlarındaki yer değişimleri vs vs çok çok uzun yazmak istemiyorum. Müsait olduğumuz bir günde ayrıca değiniriz bunlara.
Burada Kar tahminleri ile ilgili bir kısıtlama yok. İsteyen istediği gibi paylaşım yapabilir. Sadece belli bazı kaynaklar vererek.
Sevincini ise Türlü materyaller ekleyerek şekillendirebilir. Bu tür yorumlara senin bozulmaman gerekiyor.
Sen eski takipçisin senin bizleri desteklemen gerekli.
Çok uzun yazmıyorum. Sen zeki bir insansın öyle olduğunu tahmin ediyorum. Benim ne demek istediğimi anladığını düşünüyorum.
Tahmin konusuna gelince Modeller iyi de gösterir kötüde her gösterdiği olacakmış gibi bakmayın. İyiye de kötüye de .
Benim tahinim bellidir. Ocak ilk haftası içinde Çok kuvvetli KIŞ Sistemi bekliyorum.
Detaylrını zaman zaman buaradan paylaşacağım.
Bir üsttekimesajda sevgili dostum çok güzel özetlemiş. Lütfen kırıcı olmayın. insanların şevkini kırmayın.
Eğer o tür tahminler senin hoşuna gitmiyor ise okumadan geç
Burada paylaşım yapan herkes benim nazarımda çok değerlidir.
Sende eski samimi bir takipçimizsin. sende değerlisin.
Lütfen ortamı germekten kaçının.
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - REALSHADOW - 12-25-2025
@snowserkan Ne güzen söylemiş: Benim tahinim bellidir. Ocak ilk haftası içinde Çok kuvvetli KIŞ Sistemi bekliyorum... Adı üstünde tahmin ..Senin bu olgun ifadenin kanunmuş ya da olmak zorundaymış gibi gören arkadaşların unutmaması gereken şey atmosfer çok bilinmeyenli bir denklem gibi .. Bizim istediimize ulaşmamız için o kadar çok parçanın bir araya gelmesi lazım ki... Hani saçma bir yerde bir Alçak basınç patlıyor yad a bir şey tersine döünüyor bütün sistem bundan etkileniyor. Bilmeyenler için söylüyorum ufak bir araştırma yapıp ''kelebek etkisi '' ne anlama geldiğini öğrenmeniz size bu anlamda çok büyük fayda sağlayacak.
Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - kuzey1352 - 12-25-2025
(12-25-2025, 02:22 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (12-25-2025, 01:15 PM)Poyrazkarayel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan hocam kolay gelsin. Şayet müsaitseniz bir değerlendirmeniz olur mu. Son durumları siz nasıl görüyorsunuz
Emre kardeşim aşağıda yazacağım.
(12-25-2025, 02:01 PM)kuzey1352 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (12-25-2025, 12:34 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Senelerdir söylüyoruz hem küresel ısınma etkileri hemde Avrupanın jeolojik şartlarından dolayı sistemlerin 5/4 ü Avrupa'ya gider . Ha yeri gelmişken 3.sitemin netliği yok daha o sistemin rotası belli değil hafta sonu netleşir
Erdoğan bey merhaba,
Siz söylüyorsunuz ama her seferinde abartılı yorumlar yapan arkadaşlarımız küresel ısınmayı ve Avrupa nın jeolojik şartlarını hesaba katmıyor mu? Bu kadar abartılı yorumlara çok karşıyım. Neden çünkü burada 1 yorumla dünyalar onun olan ama 1 yorumla da karalar bağlayan insanlar mevcut. Efsane geliyor sibirya expresi kaçıyor derken konu dönüp dolaşıp küresel ısınmaya geliyor. Sözlerim yanlış anlaşılmasın lütfen ama yorumlarda buna dikkat edilmesi lazım.
Bu arada modeller inşallah değişir ve yılbaşı sistemini ve sonrasındaki sistemleri bize verir tek temmennim bu.
Kardeşim seni anlıyorum haklı olduğun ve sadece dar açıdan baktığın noktalar mevcut.
Öncelikle bu platform üzerinden Paylaşımlar ve tahminler yapılıyor. Paylaşım yapanlar ve izleyenler olmak üzere 2 farklı grup var sitemizde.
Birde umutsuzluk saçarak ve aleni bir şekilde saldıranlar, alay edenler, hakaret hatta küfür edenler var.
Ben seni uzun yıllardır iyi ve sıkı bir takipçi olarak bilirim.
Şimdi burada Meteoroloji ile ilgili küresel ısınma ve ülkemizin etkilendiği diğer faktörler, Basınç alanlarındaki yer değişimleri vs vs çok çok uzun yazmak istemiyorum. Müsait olduğumuz bir günde ayrıca değiniriz bunlara.
Burada Kar tahminleri ile ilgili bir kısıtlama yok. İsteyen istediği gibi paylaşım yapabilir. Sadece belli bazı kaynaklar vererek.
Sevincini ise Türlü materyaller ekleyerek şekillendirebilir. Bu tür yorumlara senin bozulmaman gerekiyor.
Sen eski takipçisin senin bizleri desteklemen gerekli.
Çok uzun yazmıyorum. Sen zeki bir insansın öyle olduğunu tahmin ediyorum. Benim ne demek istediğimi anladığını düşünüyorum.
Tahmin konusuna gelince Modeller iyi de gösterir kötüde her gösterdiği olacakmış gibi bakmayın. İyiye de kötüye de .
Benim tahinim bellidir. Ocak ilk haftası içinde Çok kuvvetli KIŞ Sistemi bekliyorum.
Detaylrını zaman zaman buaradan paylaşacağım.
Bir üsttekimesajda sevgili dostum çok güzel özetlemiş. Lütfen kırıcı olmayın. insanların şevkini kırmayın.
Eğer o tür tahminler senin hoşuna gitmiyor ise okumadan geç
Burada paylaşım yapan herkes benim nazarımda çok değerlidir.
Sende eski samimi bir takipçimizsin. sende değerlisin.
Lütfen ortamı germekten kaçının.
Serkan bey dediğim gibi niyetim moral bozmak ya da bu tür paylaşım yapanlara karşı kırıcı olmak asla değil.45 yaşındayım ve bu gece sabah 3 te kar yağacağını bilsem inanın saati kurup uykusuz kalma pahasına kalkarım izlerim hatta dışarı çıkarım.Böyle bir sevda bizimkisi buradaki herkeste olduğu gibi.Yeter ki yağsın hep beraber mutlu olalım.
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - zemherir - 12-25-2025
GFS diyagramında ortalamalar 0'ın da üstüne çıkıyor yer yer, haftasonu kar ihtimali %97'e kadar gelmiş. Ama sonrasında 180 derecelik bir dönüşüm, bir mucize gerekiyor gibi artık, zira soğuk senaryolar her güncellemede azaldı ve artık 1-2 tane kaldı sadece.
Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - kral - 12-25-2025

ECMF Öğlen güncellemesinde 3. sistem öncesi soğuk bloğu doğulattı bu 3 ocak için olumlu bir hareket maça 3 -0 geride başlamıştık şu an bu golle farkı 2'ye indirdik diyebiliriz.
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Erol Bıldırcın - 12-25-2025
Lodos arkası aksiyon lu ab li fırtına li tipi şeklinde kar yakında sinemalarda 3 Ocak 8 Ocak arasında
Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - AZOR - 12-25-2025
İcon akşam güncellemesi
Sabaha göre daha iyi yağışlar %30 artırmış gözüküyor
Gfs güncellemesi devam ediyor daha iyi çıkması muhtemel
180. Saatte kadar
Cvp: RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - snowserkan - 12-25-2025
(12-25-2025, 04:15 PM)zemherir Adlı Kullanıcıdan Alıntı: GFS diyagramında ortalamalar 0'ın da üstüne çıkıyor yer yer, haftasonu kar ihtimali %97'e kadar gelmiş. Ama sonrasında 180 derecelik bir dönüşüm, bir mucize gerekiyor gibi artık, zira soğuk senaryolar her güncellemede azaldı ve artık 1-2 tane kaldı sadece.
Mucize ne için gerekiyor? hangi sistem için?
|