Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - AZOR - 09-20-2025
https://x.com/akucukay/status/1969116068460265842?t=ImZyK6fUGwSng6-Iy65Jrg&s=19
Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - KardanadamEmin - 09-20-2025
Selamün Aleykum, hayırlı sabahlarınız olsun..JMA Mevsimlik modeline göre Ekim- Kasım-Aralık 2025 döneminde sıcaklıklar mevsim normallerinin altında ve bol yağışlı geçeceği öngörüyor..Umarım değişmez, çünkü bu bizim için ideal bir öngörü
Sesi açın dinleyin
https://x.com/ALiBakr53/status/1968912919103430722?t=lqqriUTV9T6RRpVqk62Yhg&s=19
Ekim İlk hafta sistemi yükleniyor geliş tarihi net değil 1 de olabilir 4 te

RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - KardanadamEmin - 09-20-2025
4 Ekim GFS ...ve 5 Kasım CFS nin modelleri O SENE, BU SENE tezlerimizi destekler modeller veriyor ..Güzel bir KIŞ SEZONU bizleri bekliyor..

Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - KardanadamEmin - 09-20-2025
Bu forum Temmuz ve Ağustos aylarında ve buram buram bunaldığımız sıcaklarda daha hareketli ve bir o kadarda ilgi gösteriliyor idi.Bizler hal böyle olunca sizleri o yakıcı sıcaklarda yalnız bırakmadık ve yazın tahmin yapmak hiç adetim olmadığı halde yinede sizler burada bizlerden hava ile ilgili birşeyler bekliyorsunuzdur diye buralardan kopmadık..Ne olduysa tam ufak ufak yeni KIŞ sezonuna yaklaşırken ve Karadeniz'e yeni sezonun ilk KAR ı düşmüşken bu aralar buraya ölü toprağı serpilmiş gibi sessiz, sakin ve gayet ilgisiz bir duruma girdi..Bizde kendin çal, kendin oyna gibi bir duruma düşüyoruz..Haliyle bir sonraki paylaşımı yapmak için heyecan ve motivasyon kalmıyor..Umarım ben yanlış düşünüyorumdur..Eğerki bu aralar modeller güzelleşirken ve sezona adım adım yaklaşırken daha sıklaştırdığımız takipler ve paylaşımlarımdan bir sıkıntı doğuyorsa bunu anlarım ve gereğini yaparım..Neyse şimdilik bu kadar olsun ve hayırlı akşamlar diliyorum..
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - тaяaηтυℓa - 09-20-2025
Emin yap tahminini yahu milletin işi gücü var emekli olmuşun yazıyon tabi biz emekçiyik sen emekli aradaki fark bu dedem alınganlık yapma sen lazımsın buradan iyi yer bulamazsın otur oturduğun yerde bak tarantula ağlarına takarım seni ona göre yaw.
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - тaяaηтυℓa - 09-20-2025
Tekrar aynı mesajı attım o yüzden bu mesajı yazdım.
Cvp: RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - KardanadamEmin - 09-21-2025
(09-20-2025, 11:31 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin yap tahminini yahu milletin işi gücü var emekli olmuşun yazıyon tabi biz emekçiyik sen emekli aradaki fark bu dedem alınganlık yapma sen lazımsın buradan iyi yer bulamazsın otur oturduğun yerde bak tarantula ağlarına takarım seni ona göre yaw.
Alınganlık değil üstad..Sen olayı yanlış anlamışsın..Benim serzenişlerim bu forumun geçmişteki durumunu bilmemle alakalı..Geçtiğimiz KIŞ dönemi ve yeni bitirdiğimiz yaz mevsiminde burası çok daha cıvıl cıvıldı ve ben buranın o hallerine alışık olduğumdan ve forumu çok iyi takip ettiğimden son günlerdeki sessizliği ve ilgisizliğe anlam veremedim hepsibu..Başka şeylere çekme konuyu..Birde dip not: Ben emekliyim ama aynı zamanda boşta değilim,emekçiyim ve hala çalışıyorum..( Bilgine)
Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - AZOR - 09-21-2025
Ekim ayı hareketli bir ay olacak ilk hafta sisteminin ardından 15-20 gibi kuvvetli bir sistem ineceğini tahmin ediyorum.
|