Cvp: RE: İstanbul için KAR Tahminleri (Kar Sevdalıları) - snowserkan - 12-22-2018
(12-22-2018, 02:48 AM)Alp 1903 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gece saat kaç olmuş sabah erken kalkacağım modellerden sistem kovalıyorum nasıl bir sevgidir bu ya 
Alp, ben bu sevgiye hayatımı harcadım.
Bu sene Efsaneyi alacağız ve ben artık emekliye ayrılacağım.
Çocuklar büyüdü 20 yaşını geçtiler ben havaya bakmaktan onların nasıl büyüdüğünü fark etmedim.
O Yüzden, "O SENE BU SENE"
Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (Kar Sevdalıları) - Beatum - 12-22-2018
Merhaba, sessiz takipçilerden biri olarak selamlar diyorum. Musmutlu takip ediyorum son zamanlarda burayı İnşaAllah kar tahminleriniz tutar ve önce keyifle karda gezer sonra da üşümüş olarak eve gelir, kar gibi patlamış mısır ve kahve&çay&sıcak çikolata eşliğinde sokak lambasının sıcacık ışığı katkılı manzarayı izleriz. Herkese iyi ve hayırlı şekilde yağan, bollll karlı günler.
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (Kar Sevdalıları) - Dolunay - 12-22-2018
31 Aralığa kadar
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (Kar Sevdalıları) - akdulcem - 12-22-2018
serkan abi simdi baska bir yerde ocak 5 'ten sonra istanbulda kar olayi bitiyor avrupa 20 gun cok buyuk sistemler alacak site umutsuz konuşuyorlar doğru mu modeller kotu mu
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (Kar Sevdalıları) - Snowlove sinan - 12-22-2018
Serkan bey, sizi daha genç biri sanıyordum, en fazla 35-40 diyordum , siz daha büyükmüşsünüz tahminimden ama ne olursa olsun bırakmayın bizi sizsiz. Vallahi böyle bilgili kendini geliştirmiş insanlara açız. Yani efsane de alsak kestane de ayrılmayın buralardan. Saygılar.
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (Kar Sevdalıları) - Alp 1903 - 12-22-2018
İnanmayın siz serkan abinin bırakacağım dediğine bırakamaz o gelir gene bizi yanlız bırakmaz
Cvp: RE: İstanbul için KAR Tahminleri (Kar Sevdalıları) - snowserkan - 12-22-2018
(12-22-2018, 03:06 AM)akdulcem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: serkan abi simdi baska bir yerde ocak 5 'ten sonra istanbulda kar olayi bitiyor avrupa 20 gun cok buyuk sistemler alacak site umutsuz konuşuyorlar doğru mu modeller kotu mu
Bir yerlerinden uydurmuşlardır.
Birde sana hatırlatma burda hemen banlıyoruz.
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (Kar Sevdalıları) - snowserkan - 12-22-2018
46 yaşındayım arkadaşlar o kadarda yaşlı değiilim yahu
Emekli olacağım doğru .
Devamlı Havaya bakmaktan emekli olacağım.
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (Kar Sevdalıları) - akdulcem - 12-22-2018
serkan abi samsundayken 15 yaşında pencereden gece havaya bakıyordum dekler ciddi örtü yapıyordu babam içeri girdi komşunun kızına mi bakıyorsun dedi tokatı yapıştırdı
(12-22-2018, 03:20 AM)akdulcem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: serkan abi samsundayken 15 yaşında pencereden gece havaya bakıyordum dekler ciddi örtü yapıyordu babam içeri girdi komşunun kızına mi bakıyorsun dedi tokatı yapıştırdı
Yılı söyle arşivden bakacağım.
|