Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - KardanadamEmin - 02-13-2025
Bu yaklaşan sistemin ne olduğunu gerçekten bir bilinebilseydi bırakın uyumayı şok etkisiyle bitkisel hayat misali afallamış olurlardı..Kimse aslında pek farkına varamıyor yaşanacaklara.. İstanbul böyle bir sistemi üç,beş yılda değil onbeş,yirmi senede bir yaşanabilecek etkileri hafızalardan kolay gitmeyecek bir sistemle karşı karşıyayız..Bunun böyle olacağı iki kıymetli KIŞ ayı olan Aralık ve Ocakın ılık, hatta sıcak geçmesinden anlaşılmalıydı..Çünkü KIŞ mevsimi içinde sıcak günler yaşanıyorsa bunu asla kışın bittiğine yormamak,tam tersi günlerin geldiğini düşünmek abeste iştigal olmazdı..Etkiye, Tepki prensibidir bu...Sıcağın karşılığı, soğuktur bu hiç değişmedi...2 kıymetli Aralık ve Ocak böyle şaşırtıcı bir şekilde ılık ve bol güneşli geçtiyse, bunu hemen kışın bittiğine yormak yerine bunun akabinde ne olur diye bi oturup düşünülmeli..Atmosfer verdiğini mutlaka alır....İşte şimdi geçmiş ılık günlerin acısının çok fazlasıyla çıkma zamanı geliyor ki, ne geliş.... GERÇEK SİBİRYA şimdi geliyor..Hemde ne geliş, bekleyin görün...
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - тaяaηтυℓa - 02-13-2025
Ver mehteri Emin ver. Sistem mistem yok yat uyu milleti heyecana sokma bakayım ayıp olmuyor mu? Sistem öldü bu gelecek olana sistem demek ayıp olur Sistem sıradan bir şey ama bu gelecek olan kutup ayısı penguen kutup sibirya dek siklon vorteks bir sürü şey var sen kalkıyon sistem diyon ayıp ayıp yakışmıyor sana.
Serkan patron söyle şu Emin beye adamı hasta etmesin sistem diyor ya sen efsane diyon o sistem diyo olmuyo böyle.
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Hasan_iSTANBUL - 02-13-2025
Cümleten hayırlı sabahlar Berat Kandilimiz Mübarek olsun.
Şimdi bakıyorum arkadaşlar haklı olarak gelecek sistemi çözmeye başladıkça bu sistem onlar üstünde bir şok dalgası yaratmaya başladı aslında ben bu duruma hiç şaşırmıyorum çünkü bu sene Ocak ayı dahil gelen çıktıların bir çoğunda @snowserkan abi ile de daha Ocak ayının ortasında mesajlastiğmizda bu durumu aynen konuşmuştuk hatta akabinde paylaştiğim mesajı okuyan bir çok kişi bana deli gözüyle bakmıştır çünkü orada bir hafta Kar yağışından insanların bundan bıkacağından Egenin bile bu sistemden çok fazla etkileneceğini söylemiştim nitekim tahminlerimiz doğru çıktı, şimdi o yüzden ne bu duruma ne yaşanacaklara yaşarıyorum sadece arkama yaslandım ve bu sistemden hiçbir canlının hayatı tehlikesi olmasın diyede Duâ ediyorum, gerçekten donmaya bunu iliklerinize kadar hissetmeye hazır olun gelen son Yüzyıla Adını Altın Harflerle Yazdırmaya Geliyor.
Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - AZOR - 02-13-2025
Gfs sabah güncellemesi
Dün akşamki gibi gidiyor gece biraz doğulamıştı herşey yolunda bu sistemde her mekanizme işliyor siklon cephe sonrası Karadeniz suyu kalmamacasına dek

Gfs sabah güncellemesi 2.periyod

Gfs sabah güncellemesi kar tahmini toplamı 300 saatte kadar 
Dün gece ecmf kar yağışı
Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - KardanadamEmin - 02-13-2025
Selamün Aleykum.. Hayırlı, Huzurlu, Sağlıklı ve Mutlu Sabahlarınız Olsun.. GERİSAYIM sürüyor..Kemerleri bağlayın..Artık bu işin dönüşü çok zor..KARSEVERLER tam istedikleri ve bekledikleri sistemi uzun bir aradan sonra yakaladılar diyebiliriz..Bu sistem heryönüyle doyurucu,hatta bıktırıcı özelliklere sahip..Kendinizi bazen Rusya'da yaşıyormuş gibi düşünenleriniz bile olabilir..Sistem hem çok güçlü,hemde süresi oldukça uzun..Bıkanlarınız dahi olacaktır.( Bendeniz Kardanadam hariç tabiiki.) Neyse şimdilik bu kadar olsun..Siz her türlü hazırlıklarınızı yapadurun. MODELLERE GEL VATANDAŞ...ZAMANSIZ KIŞ BİTİRENLERE GELSİN.. Modelleri atamıyorum yönetimin bilgisine..
Ver gazı sen ver mehteri Emin amca sistem yok diyorum ya efsane var sen hala sistem diyon ayıp oluyor. Serkan patron efsane diyor sen sistem diyon Serkan kazanacak efsane gliyor sistem gelmiyor sistem içinde sistem efsane dek sikl10 11 12 13 14 geliyor
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Özgür - 02-13-2025

Diyagrama gel çerçeletip as duvara.
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Ftherdem - 02-13-2025
Sistem geldiğinde avrupa yakası silivri ve beylıkdüzü, anadolu yakası sancaktepe tarafları 1,5 metre olupta benim gibi boğaz hattı civarlarında da oturan yerler 50 cm olursa ben buna sistem, efsane falan demem haberiniz olsun.
Cvp: RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - KardanadamEmin - 02-13-2025
(02-13-2025, 08:28 AM)Ftherdem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sistem geldiğinde avrupa yakası silivri ve beylıkdüzü, anadolu yakası sancaktepe tarafları 1,5 metre olupta benim gibi boğaz hattı civarlarında da oturan yerler 50 cm olursa ben buna sistem, efsane falan demem haberiniz olsun. 
Vayy buldukda beğenmiyoruz bea..Fatihim hele bi Gelsinde cetveller ne gösterecek bakacaaazz
|