SNOWSERKAN - İstanbul için kar tahminleri (KAR SEVDALILARI)
Sohbet - Muhabbet.... - Baskı Önizleme

+- SNOWSERKAN - İstanbul için kar tahminleri (KAR SEVDALILARI) (https://snowserkan.com.tr/forum)
+-- Forum: Genel (https://snowserkan.com.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Forum: Sohbet -Muhabbet (https://snowserkan.com.tr/forum/forumdisplay.php?fid=23)
+--- Konu Başlığı: Sohbet - Muhabbet.... (/showthread.php?tid=42)

RE: Sohbet - Muhabbet.... - snowserkan - 02-01-2019

Bırakmadı dinlenecekmiş biraz.
Saygı gösterdik kendisine biraz dinlensin

Cvp: RE: Sohbet - Muhabbet.... - Hasan_iSTANBUL - 02-01-2019

(02-01-2019, 08:34 PM)ersel candan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hasan bey siz moderatorlugu biraktiniz mi?

Ersel kardeşim hem size hemde mesaj atıp destek olan tüm arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim.

Ustanın dediği gibi biraz kenara çekilip dinlenmek istedim Sezer ve Sefa kardesim bu işi gayet iyi yapıyorlar zaten kalabalık yapmanında bir anlamı yoktu, ben yine burdayım biryere gittiğim yok mesajlarımla destek olup bir nebze katkım olabiliyorsa ne mutlu bana gerisi sadece teferruat arkadaşlar.

RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Kar aslani - 02-02-2019

Buradan sadece havafroma sunu iletmek istiyorum ozellikle cold efsoya umuyorum vu yazıyı okuyordur kendini ne zannediyorsun yuz tahmin yaptiniz tutmadı sorunca hemen engelleyin zavalli sin sen burdan serkanbeye eminbeye turantula beye saygilarimi iletiyorum

Cvp: RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Hasan_iSTANBUL - 02-02-2019

(02-02-2019, 03:41 PM)Kar aslani Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Buradan sadece havafroma sunu iletmek istiyorum ozellikle cold efsoya umuyorum vu yazıyı okuyordur  kendini ne zannediyorsun  yuz tahmin yaptiniz tutmadı sorunca hemen engelleyin zavalli sin sen burdan serkanbeye eminbeye turantula beye saygilarimi iletiyorum

Kardeşim senin yaptığın yorumun yeri burası değil, bizi burada ne hava forum nede başka site bizi ilgilendiriyor zaten burada olmamızın sebebi de diğer yerde insanlara verilmeyen değerin burada verilmesidir, bununda bilinmesini isterim..

RE: Sohbet - Muhabbet.... - ersel candan - 02-02-2019

Başka forumundan bize ne değerli kardeşim lüften bunun yeri burası değil, şikayetinizi oraya iletin lütfen

Bu arada forum kapalıydı bağımlılık yapmış gün boyu açıldı mı diye bekledik durduk

RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Recai - 02-03-2019

Bugün tekirdağ da denize girenler gördüm hava 19 dereceyve şubat ayındayız ;(( çok üzücü çok mevsimler bozuldu

RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Recai - 02-03-2019

Şubat ayı ve 19 derece istanbulda hava sıcaklığı yorumunuz nedir serkan bey

RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Snowtime - 02-03-2019

Evet Serkan Bey gerekli açıklamaları sizden bekliyoruz...Hesap verin şubat ayında nasıl 19 derece oluyor...Bu nasıl bir kış? Bu ne sorumsuzluk? Halbuki biz sizinle ne anlaşmıştık bu kış bolca kar alıp efsaneleri yaşayacaktık...Peki ya siz ne yaptınız hava bahar gibi.Olmuyor Serkan Bey olmuyor...

Eğer bu şekilde devam ederse forumdan ayrılacağız.Bu size son uyarımız...Cık cık cık...Bizimde bir sabrımız var canım...Ayarlayın bunları Serkan Bey...Lütfen daha önce sözleşmemizde belirttiğiniz üzere gerekli tarihlerde kar yağışını sağlayın...

Saygılarımla...........kiskis gülmek)))

Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - ersel candan - 02-07-2019

...

RE: Sohbet - Muhabbet.... - Snowlove - 02-07-2019

Meteoroloji istasyonu gerçekten harika olmuş. Emeği geçenlere çok teşekkür ederiz. Biraz araştırdım maliyetide var.

Aslında hep beraber el ele verip bu tarz işlerde maddi açıdan yardımcı olabiliriz. Mesela katkıda bulun gibi bir sekme olsun sitede ve orada hedef belirlensin. Örneğin şu an ki istasyonu daha da geliştirmek için rüzgar sensörü alınsın. Baktım fiyatına aşağı yukarı 1000 tl gibi bir fiyatı var. O ürün için 1000 tl hedef belirlensin ve bağış yapıldıkça hedefe kaç tl kaldığı tl cinsinden gösterilsin. 300 tl lik yapıldıysa 300/1000 gibi. Tabi rüzgar sensörünü sadece örnek olarak gösterdim. Bu sitenin masrafları için de yapılabilir İhtiyaca göre zaten belirlenir ne olacağı.

İmkanı olan 5-10 tl gibi az miktarda bağış yapsa bile yeter damlaya damlaya göl olur. Bu siteden Serkan abinin veya yöneticilerin maddi olarak bir kârı yok ve bu istasyonu kurarken kendi ceplerinden ödüyorlar. Sonuçta faydasını gören yine biziz.

Koskoca mgm yarını bilemezken buradaki tahminciler özellikle Serkan abi sağolsun tahminleri sayesinde 15-20 gün sonrasında ne olacağını öğrenebiliyoruz.

Bugün ufak bir istasyon kurarız yarın GFS, ECMWF den iyisini Big Grin