Cvp: RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - snowserkan - 03-09-2023
(03-08-2023, 07:31 AM)Alfonso Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey günaydın sizin öngörünüz doğrultusunda barajları en azından biraz daha rahatlatacak ve aynı zamanda tarımsal kuraklığı bitirecek yağışlar mart ayının geri kalanında ve nişanda olurmu şimdiden birşeyler söyleyebilirmisiniz kar yağışını geçtik önümüzde yağmurlar varmı
Merhaba,
9-14 Mart tarihleri aralığında yer yer yağışları göreceğiz.

Özellikle 11-13 Mart tarihlerinde İstanbul'da metrekareye ortalama 20-30 kg yağış ihtimali mevcut.

14-18 Mart tarihleri arasında ise Ural bölgesindeki engelleme göze çarpıyor.
Ülkenin iç kesimlerinde yer yer sisli ve puslu havalar hakim olurken gece ve sabah saatlerinde düşük sıcaklıklar görülecek.
Ülkemizin batısı ve özellikle Güney ege ve Batı Akdeniz'de yağışlar görülecek.
Bu süreçte İstanbul içinde bir parti yağış ihtimali olacak.

19-23 Mart tarihlerini kapsayan günlerde Ülkenin neredeyse tamamında yağışsız bir süreç var.
Gece ile gündüz sıcaklıkları arasındaki fark açılacak gibi duruyor.
İç kesimlerde ve Karadeniz kıyılarında Özellikle sabah ve akşama geçişte yer yer sis görülebilir. Bunlara İstanbul'da dahil olabilir.

Mart ayının son haftası ise Ülke genelinde yoğun ve etkili yağışlar alacağız.
Belki de su baskınlarına yol açabilecek yağışlar olacak.
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - snowserkan - 03-09-2023
Bu arada bu forumu çok sevdiğini iddia edenleri de bu süreçte yaptığı katılımlarla göreceğiz.
Sözde mi özde mi.
Herkes kendi durduğu veya durmak istediği yeri kendi tayin eder. Bizde buna uygun hareket ederiz.
Sezarın hakkı sezara. Şimdiden söylüyorum; Sonradan duymadık bilmiyorduk demeyin.
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Alfonso - 03-09-2023
yağış cevabınız için teşekkür ederim
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - тaяaηтυℓa - 03-09-2023
Yorumları okudum geriye dönük olarak özellikle Serkan Beyin yazısındaki birkaç cümle üzerinde birşeyler yazma ihtiyacı hissettim. Siteyi sevenler siteyi sözde mi özde mi seviyor diye bir soru yöneltmiş. Şahsen bu sitede yıllardır bulunuyorum bu sitede Emin Azor gibi yıllarını bu siteye veren arkadaşlarım var bu sitede kar tahminleri sayfasının ruhuna uygun olarak kar gelme ihtimallerini birtakım meteorolojik verileri paylaşarak burada dile getirmekteler. Ama burada ne hikmetse özellikle Emin arkadaş başta olmak üzere kar gelme ihtimallerini yazan arkadaşlar hemen suçlanıyor işte kar gelmedi hani noldu ya da kış bitti artık daha kar mar yok diyenler var. Peki burada Serkan bey de bu kışta tarih verdi ama birtakım basınç dizilimlerindeki ani gelişmelerden ötürü sistemler kayboldu gelmedi kendisi de bunu ifade etti zaten. Benim anlamadığım husus Serkan bey sitede yönetici olduğu için tutmayan tahminleri olduğunda ona eleştiri yapma cesareti bulamayanlar nedense günah keçisi olarak Emin'e yüklendiler. Serkan bey son yazısında sözde özde ifadesi kullanmış ben bu siteyi özde sevdim ama siteyi özünden uzaklaştırma içinde olan sözde sevenler arasında bir yol ayrımına geldiysem ben ve arkadaşlar o zaman tekrar durumumuzu gözden geçiririz. Ben ve arkadaşlarım bu sitede bir seçenek değiliz. Bu sitenin kuruluşundan beri öyle ya da böyle emek verdik. Eğer verilen emekler takdir edilmiyorsa üstüne üstlük tekdir ediliyorsa bazıları tarafından o zaman bazı şeyleri yeniden düşünmenin zamanı gelmiştir demek. Şİmdilik bu kadar yazıyorum ben de duruma göre bundan sonra yorumlarımı yazacağım kimseye lafımı esirgeyen biri değilim eleştiriye açığım bir o kadar da eleştiririm amacım üzüm yemek bağcı dövmek değil. Sİteyi ileriye taşımak istiyorsak eski emektarları tercihe zorlamak bir seçenek değildir. Beni ve arkadaşlarımı bilen biliyor zaten. Herkes karakterine göre davranır ben bunu bilir bunu söylerim hepinize iyi geceler diliyorum.
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Ümittt - 03-09-2023
Lodos ile isinan hava 11 mart akşam rüzgârın poyraza dönmesiyle hızlı soğuyacak. Yirmili dereceler çıkan sıcaklık tekrar 10° civarında düşecek. Ozellikle bati dogu karadeniz yukseklerde kar gorulecek

Bu süreçte özellikle gece ve gündüz arasında ciddi sıcaklık farkları olacak sali marmaranin genelince gündüz 15° çıkan sıcaklık çarşamba günü gece 5°’ye kadar dusecek

Bu dönemde ise güzel haber yağışın gelecek olması her hafta bu şekilde yağışlar alsak yaza rahatlarız ancak önümüzdeki hafta birkaç gün yüksek basınçlı döneme gireceğiz yarın dan itibaren 14’üne kadar toplam yağış haritası. Deprem bolgeside kuvvetli yagis alacak
Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - AZOR - 03-09-2023
Martın son haftası dinamik ve soğuk bir sistem kokuları alıyorum 
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - snowserkan - 03-09-2023
Örümcek sen ne diyorsun anlamıyorum seni.
Neden sen cevap verme ihtiyacı hissediyorsun onuda anlamıyorum.
Bu forum bir tahmin forumu ve bu minvalde ayakta durabilir .
Kimse babamın oğlu değil bu forumda.
Bende kimsenin amcası değilim.
İnsanları birbirine bağlayan karşılıksız sevgi ve saygının temelini oluşturan tek bağlantı noktamız şu an için burası.
Herkese sevgi ve saygım vardır orası çok ayrı bir konu.
Forumu amacına göre kullanmayan varsa lütfen hiç kullanmasın zaten.
Gözden geçirecekmiş. Geçirmezsen örümcek değilsin.
Bu forumu seven kim varsa başımın üstünde yeri var.
Sevene canım feda sevmeyene elveda.
Bu arada çabuk gözden geçirin ki merakta bırakmayın beni.
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - snowsnow - 03-09-2023
Cümleten iyi geceler
bizim de Uludağımız yok belki ama Buranın en yüksek noktası olan Çataldağ 1330 da hala kar duruyor bitmedi . Yani susurluktan göründüğü kadarıyla kar göze çarpıyor . Cumertesi yağmur gösteriyor gerçi ama yağmaz ise çıkmayı planlıyorum İnşallah hava istediğim gibi olursa resimler yüklerim inşallah . Sonuçta 11 şubatta karın durduğunu düşünürsek hala erimemesi zirvede ormanlar için iyi oldu . Bu dağ dan dolayı bizim su sıkıntımız yok göletler vs dolu çok şükür . İnşallah İstanbul en azından yaz gelmeden daha ciddi yağışlar alır da barajlar dolar
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - тaяaηтυℓa - 03-09-2023
Serkan dostum ben bu sitede yıllardır Azor Emin ile birlikte tahmin yapıyorum beğenen vardır beğenmeyen vardır. Ayrıca her ikisi ile de reelde tanışıklığım var dolayısıyla sanal dostluğun ötesinde aynı zamanda gerçek hayatta da arkadaşlarım. Burada açık ve net olarak şunu söyleyeceğim. Emin kardeşim sitede olan bitenlerden dolayı rahatsız burası kar tahminleri sayfası ama kendisi kar kovalarken birilerinin onun tahminleri üzerinde polemik yapmasından önemsizleştirmesinden dolayı ciddi anlamda rahatsız oluyor. Ben de haliyle arkadaşımın bu durumuna düşmesinden rahatsız oluyorum. Onun yanında olduğumu ifade etmekten de asla çekinmiyorum açık açık burada yorumlarımı yazıyorum. Bunca yıl bu sitede emek veren bir arkadaşımın arkasında durmak ona destek olmak için bu yorumları yazıyorum. Sonuçta evet benimle doğrudan ilgili bir durum yok belki ama ben burada bir problem varsa onun giderilmesi için sitenin huzura ermesini, tartışmaların sataşmaların yerini hoşgörü sevgi saygı ortamının almasını istiyorum burada her gün bu tarz tartışma sataşma ortamı siteye yakışmıyor. Bu açıdan bu yorumları yazdım adam sen de bana ne demem arkadaşımı her daim savunurum kim olursa olsun. Serkan dostum seninle zaten asla sorunum olmaz. Kar tahminleri sayfasında kar yok diyenler kış bitti diyenler wow turkey sitesinde yorum yapabilirler Tacettin dedelerinin yanına gidebilirler. Adı üstünde burası kar tahminleri sayfası kar(ı) sevmeyenler kendilerine başka forum bulabilirler. Ben bu sitede özde sevenler grubundayım. Sözde değil. Merakın umarım gitmiştir Sevgili dostum Serkan.
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - turna8890 - 03-09-2023
Merhabalar burası Kar tahminleri sayfası evet doğru ,
Bu sene genel olarak tahmin yönünden forum olarak sıkıntı yaşandı.Tahminler yapılırken daha tedbirli olunmalı ki arkadaşlar ona göre planlama vs yapabiliyor . Ha dersiniz ki bize güvenip planlama vs yapmayın o ayrı
|