Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - KardanadamEmin - 02-05-2023
Diyagram 6-7-8 Şubat için çok dikkatli olun diyen bir çıktı vermiş..( KAR FIRTINASI-TİPİ)
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Snowsedat - 02-05-2023
Selam dostlar, bağcılarda ara ara kar atıştırıyor.
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Dervis - 02-05-2023
Dewpoint yavaş yavaş düşüyor...Güzel zamanlarda yavaş yavaş geliyor.Çok özledik...
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Trhero - 02-05-2023
dew point yavaş yavaş düüşüyor 1.5 civarı şuan hadi bakalım
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - turna8890 - 02-05-2023
Ataşehir kar istiyor kar bekliyor
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Snowsedat - 02-05-2023
https://www.arnavutkoyuseyret.com/Default/Camera?storyId=0331EB33-600C-4217-85B7-82577EB6A569
Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - AZOR - 02-05-2023
K.Çamlıca saf kara döndü
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - scream - 02-05-2023
bağcılar'da saf kar başladı.
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Kutup Rüzgârı - 02-05-2023
Bağcılar bingo hava iyice sertleşti rüzgâr fırtınaya doğru esiyor ve KAR başladı
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Hasan_iSTANBUL - 02-05-2023
Gaziosmanpaşa saf Kar yağışına döndü çok şükür fırtınanın oluşu birikimi de akabinde beraberinde getiriyor.
Şuna değinmeden edemiycem forumda bir çok kayıtlı Kadın takipçilerimiz mevcut biz biliyorsunuz Fotum ekibi olarak sizlere özel bir uygulama yaptık geçtiğimiz yıllarda ama şuanda görüyorum ki sizden kimse yazmaz oldu, şunu belirtiyim sizlerin burada olması bizim Forumun bir ayrıcalığı olmuştu katılımınızı bundan sonra bekliyoruz eğer bu konuda bir sıkıntı varsa bana ve diğer ekip arkadaşlarıma yazarsanız sevinirim.
Bir diğer konu şuanda beklemiş olduğumuz sistem giriş yaptı ve Kar yağışları bir çok bölgede başladı bunu yazan arkadaşlarımızda var fakat bakıyorum beğeni butonları çok az çalışıyor bunuda artıralım benim yazımı beğenip begenmemeniz önemli değil fakat burada bu sistemi günler öncesinde veren Serkan abinin ve bizler için değerli diğer tahminci ustadlarimizinda yorumları beğeni butonları ile dolsun bizde onlara bizler icin kıymetli olduklarını bu şekilde göstermiş olalım istiyorum.
Hepinize keyifli vakitler bol Kar'lı bir hafta diliyorum.
Selam ve Duâ ile kalın sevgili dostlar.
|