SNOWSERKAN - İstanbul için kar tahminleri (KAR SEVDALILARI)
Sohbet - Muhabbet.... - Baskı Önizleme

+- SNOWSERKAN - İstanbul için kar tahminleri (KAR SEVDALILARI) (https://snowserkan.com.tr/forum)
+-- Forum: Genel (https://snowserkan.com.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Forum: Sohbet -Muhabbet (https://snowserkan.com.tr/forum/forumdisplay.php?fid=23)
+--- Konu Başlığı: Sohbet - Muhabbet.... (/showthread.php?tid=42)

Cvp: Sohbet - Muhabbet.... - Hasan_iSTANBUL - 01-19-2019

(01-19-2019, 01:05 AM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yorumsuz
resim

Herşeyi özetliyor aslında..

RE: Sohbet - Muhabbet.... - Hasan_iSTANBUL - 01-19-2019

Gfs hiç olmayacak olasılıkları güncelleyip duruyor, aslında bu durum sistemin ne kadar kuvvetli geleceğine işaret ediyor bence.
Artik bu gecelik bu kadar yatma vakti geldi herkese hayırlı huzurlu geceler olsun, Selam ve Duâ ile kalın insaAllah

RE: Sohbet - Muhabbet.... - ersel candan - 01-19-2019

Pazartesi dananin kuyrugu kopar

Cvp: RE: Sohbet - Muhabbet.... - Hasan_iSTANBUL - 01-19-2019

(01-19-2019, 05:04 PM)ersel candan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Pazartesi dananin kuyrugu kopar

Aynen öyle Pazartesi çok iyi çıktıları vermeye başlar modeller. 

Birde ayın 26 sı gibi soğuk girişi olursa tadından yenmez ay sonuna kadar iyi bir kar görürüz inşaAllah.

RE: Sohbet - Muhabbet.... - тaяaηтυℓa - 01-19-2019

Öğle güncellemesi saçma zira dibimizde eksi 20 ler var İstanbul'da artı dereceler this is impossible Trakya donacak İstanbul mangal mı yapacak

RE: Sohbet - Muhabbet.... - Özgür - 01-19-2019

Türkiyenin 3-4katı büyüklüğündeki devasa soğuklar.Burda olsa kalp krizi sebebi Smile
resim

Cvp: Sohbet - Muhabbet.... - Upamecanu - 01-19-2019

(01-19-2019, 01:05 AM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yorumsuz
resim

Arkadaşlar Google Maps'ten kafa açmak için biraz araştırdım da, açıkçası İstanbul için %2.2 gibi bir değer aşırı saçma geldi bana. Velhasıl aşağıda Singapur'la(%47) İstanbul'u (%2.2) karşılaştırdım :

resim
Yukarıdaki Singapur şehir sınırları haritası,

resim
Yukarıdaki de Singapur'un Google Maps'te aradığımdaki yeşil alan görüntüsü. 
Buraya kadar bi sıkıntı yok. %47 gibi bi değer olduğunu anlıyoruz.
Peki gelin İstanbul'un önce bir şehir haritasına bakalım:

resim

Buraya kadar da bir sıkıntı yok. Peki gelin İstanbul'un Google Maps'teki uydu görüntülerine bakalım:

resim
Sizce de İstanbul sınırlarında bir gariplik yok mu? Karşılaştırma yaparken şehir merkezine göre yapıldı diyeceğim fakat o zaman neden Singapur'un tamamı karşılaştırmaya alındı? Yeşil alandan kasıt parklar mı yoksa ormanlar mı yoksa ikisi de mi? Açıkçası tam anlamadım ben bu işi, eğer uydudan bakılırsa İstanbul'un 15 milyon popülasyona rağmen gayet normal derecede yeşil alana sahip olduğunu görebiliyoruz. Tabi ki şehir içi yeşil alanlar mutlaka artırılmalı. 
Ha bu arada İstanbulun nüfusu : 15,03 milyon 
                  Singapurun nüfusu : 5,612 milyon

Cvp: Sohbet - Muhabbet.... - Upamecanu - 01-20-2019

Bu arada arkadaşlar bilmiyorum ama daha önce hiç Çilingöz Tabiat Parkı'nı duydunuz mu? İstanbul haritasına bakarken bugün keşfettim Big Grin . İstanbul'un Kuzeybatısında, Çatalca'daymış.Acaba ben mi hiç duymadım, yoksa hakikaten İstanbul'da böyle bir yerin değeri bilinmiyor mu? Ki izlediğim videolardan anladığım kadarıyla çok daha güzel şekilde değerlendirilebilirmiş...

RE: 30-31 OCAK AY SONU HİLAL SİSTEMİ. - ThunderSnow - 01-20-2019

Başka kaynaklardan duyup gelip burada kimseye bilmişlik yapmayın, şahsi fikriniz ise bu kadar biliyorsanız verilerle gösterin bize neden yağmayacak veya Şubat 2. yarı sonrası yağacak, verisiz tahmin yapıyorsunuz şahsi fikrim diyorsunuz üstelik başka kaynaklardan duyup gelip burada bilmişlik yapıyorsunuz.

RE: 30-31 OCAK AY SONU HİLAL SİSTEMİ. - ThunderSnow - 01-20-2019

Size iyi günler bu şekilde davranışları burada sergileyemezsin, gidip başka forumlardan duymuşsun gelmişsin burada ahkam kesiyorsun, sen git oralarda yaz şahsi fikrini.