Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - AZOR - 02-03-2022
https://twitter.com/Erkan67739572/status/1489075826524135429?t=IGKgF2kGWVZH573k4bNbzQ&s=19
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Fenerium1907 - 02-03-2022
Kayisdagi 250 mt ustu beyazlamis. Isyerimde tam karsisinda
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Ümittt - 02-03-2022
(02-02-2022, 12:13 PM)storm16 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu sistem tam bir rakım sistemi , niye bu şekilde ifade ediyorum biraz açıklıyım; daha önceki sayfalara çok bakamadım ama modeller arasında ciddi farklar var bir yağmur bir kar bir karla karışık yağmur gösteriyor bunun esas nedeni sıcaklıkların çok sinirda olmasi, örneğin evinizin bulunduğu yerde yağmur yağıyorken 350 metre yukarda güzel bir kar yağışı görebilirsiniz bu sistem işte böyle bir sistem
Bu geceden itibaren Kırklareli tekirdağ ve Çanakkale hattında kar yağışı bekliyorum yağış çekilirken Marmara’nın güneyinde Kar yağışlı görülebilir özellikle Bursa’nın dağlık bölgelerde rakimi yüksek yerlerde kar yağışı olacaktır diye tahmin ediyorum
Sonrasında bir süre kar ihtimaline ara veriyoruz 14 Şubat 25 Şubat arası kar potansiyeli barındıran bir dönem özellikle 2 metre sıcaklık haritalarında mevsim ort altında olduğumuz görülüyor takip edeceğiz
Günaydın,
Rakım yüksek yerlerde şuan kar yağışı haberleri geliyor, özellikle marmarnın güneyi bu gece yağış çıkarken güzel kar yağışları alabilir.
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - scream - 02-03-2022

Şöyle birşey gelirse ne olur @AZOR
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - snow41 - 02-03-2022
Dun gece silivride yagan kar yerleri beyazlatmis bugun gun icindede araliklarla devam edecekmis
Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - AZOR - 02-03-2022
@scream çok yararlı değil zararlı br sistem olur
Cvp: RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Fenerium1907 - 02-03-2022
(02-03-2022, 10:53 AM)storm16 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (02-02-2022, 12:13 PM)storm16 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu sistem tam bir rakım sistemi , niye bu şekilde ifade ediyorum biraz açıklıyım; daha önceki sayfalara çok bakamadım ama modeller arasında ciddi farklar var bir yağmur bir kar bir karla karışık yağmur gösteriyor bunun esas nedeni sıcaklıkların çok sinirda olmasi, örneğin evinizin bulunduğu yerde yağmur yağıyorken 350 metre yukarda güzel bir kar yağışı görebilirsiniz bu sistem işte böyle bir sistem
Bu geceden itibaren Kırklareli tekirdağ ve Çanakkale hattında kar yağışı bekliyorum yağış çekilirken Marmara’nın güneyinde Kar yağışlı görülebilir özellikle Bursa’nın dağlık bölgelerde rakimi yüksek yerlerde kar yağışı olacaktır diye tahmin ediyorum
Sonrasında bir süre kar ihtimaline ara veriyoruz 14 Şubat 25 Şubat arası kar potansiyeli barındıran bir dönem özellikle 2 metre sıcaklık haritalarında mevsim ort altında olduğumuz görülüyor takip edeceğiz
Günaydın,
Rakım yüksek yerlerde şuan kar yağışı haberleri geliyor, özellikle marmarnın güneyi bu gece yağış çıkarken güzel kar yağışları alabilir.
Rakim sistemi olsa da istanbul icin bos bir sistem . Barajlar acisindan iyi. Ama beylikduzu catalcaya yagan kar rakimla ilgisi yok sadece boylamsal bir olay bence
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Hasan_iSTANBUL - 02-03-2022
Serkan abinin dediğin 17-18 Şubat öncesinde gözlerimizin pasını silebilecek belki bir 8-9 sistemi olabilir gibi duruyor Serkan abi senin görüşün nedir bu konuda benim gördüğüm sanki Rüzgar yönleri şimdilik Yıldız ve Karayel Görünüyor Diyagram'da görünen biraz daha soğuma olabileceği yönünde bu günlerde güzel bir gelişme olur mu sence.
Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - scream - 02-03-2022
(02-03-2022, 11:25 AM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @scream çok yararlı değil zararlı br sistem olur
Afet bakımından değil mi
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Trhero - 02-03-2022

suda surda dursun
|