RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - snowserkan - 01-21-2022
Her yer Beyaz örtüyü alacak.
Sıkıntı yok ama bu şekilde çocuk gibi zırlamakta yakışmıyor.
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Kızakadam - 01-21-2022
Telegramda sistemi bitirmiş arkadaşlar inabılmaz xd
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - sennedjemus - 01-21-2022
Telegrama büyük hayaller ile girmiştim ama sanırım çıkışım çok hızlı olacak. Ustalar nerede biz orada. Gözümüzü burada açtık, burada devam.
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Advocate - 01-21-2022
Arkadaşlar tahminci hocaları lütfen yormayın 1 haftadır söylüyorlar bugün fragmandı asıl kar pazar ve sonrası
Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - SametemaS - 01-21-2022
ECMWF güncellemesi nasıl arkadaşlar?
Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - KardanadamEmin - 01-21-2022
Bu kadar ısrarla sistemde hiçbir sıkıntı yok diyoruz, yinede ısrarla olumsuz ve ümitsiz yakınmalar, bravo valla...Günlerce bu sistemleri size aktarabilmek için hertürlü emeği hiçbir karşılık beklemeksizin işimizden, evimizden, yolumuzdan ödünler verdik..Oysa karşılık olarak sistem biraz geç giriyor diye iki kelimelik olumsuz yorumlarla emeklerimizin çöpe atıldığını görüyorum ve insanın hiçbir şey yapasıda gelmiyor artık..Ne yapsak, ne etsek yaranamıyoruz..Boşuboşuna kürek sallıyorsak burda bulunmamında bir anlamı yok...
Cvp: RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Fatih_78 - 01-21-2022
(01-21-2022, 10:22 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sistemin soğuğu girmedi daha . Bu nasıl serzeniştir böyle.
Biraz sabırlı olmayı öğrenin
Millet kafayı yedi karsızlıktan ne olacak bir an önce yağsın istiyorlar. Ben bu konuda ümitsiz değilim, ancak şunun farkındayım İstanbul konum ve nüfus olarak eski soğuk hava ve kış şartlarını yakalayamaz, böylesine büyük bir metropolde kalkıpta orta seviyede 50 cm kar beklemek saçmalık olur. Bu sene süpriz bir şekilde soğuk çekirdek ülkemize çöreklendi, inşallah uzun soluklu soğuk havayı ve kar yağışlı günleri yaşayıp görmek istiyoruz.
Cvp: RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - karulan - 01-21-2022
(01-21-2022, 10:22 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sistemin soğuğu girmedi daha . Bu nasıl serzeniştir böyle.
Biraz sabırlı olmayı öğrenin
Bunu sanirim sahil kesiminde oturmayanlar anlayamiyor ve bu serzenișlere boyle karșılık geliyor.
Hocam, "sabırlı olmayi öğrenin" cumlesini kuracaginiz en son insanlarız sanirim burada.
35yașindayim, 35 sene istanbul ve kıșlarını gördüm. Muhtesem kar yağıșlari ve son senelerde bu yağıșlarin nasil azalip karsiz kaldigimizi gördüm.
Son seneler, șöyle sistem geliyor boyle sistem geliyor sahiller șöyle olacak böyle olacak diye haberlerle umutlanip butun istanbul'un kar yağıși sevincini yașarken bizim pencere bașında yagmur damlalari acaba kar'a döner mi? Diye bekleyip inanılmaz hayal kirikliklari yașamakla geçti.
Kar bekledik, gelmedi, son kez umutlandik gelmedi, ve bu inanilmaz sayilarda oldu.
Her defasinda yeni baștan ümitlendik.
Sabretmek mi? Senelerdir sabrediyoruz, ne sabırsizligi?
Bu serzenișler sabirsizlik degil, yine bir sisteme yașatilan/yașanilan heyecanla girip yine yagmur görüp "geçmiște yașanilan hayal kirikliklarina bir yenisi daha mi ekelenecek acaba?" dır bu serzeniș ve "sabırsızlık"..
Saygilar.
Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - yarim - 01-21-2022
(01-21-2022, 10:33 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu kadar ısrarla sistemde hiçbir sıkıntı yok diyoruz, yinede ısrarla olumsuz ve ümitsiz yakınmalar, bravo valla...Günlerce bu sistemleri size aktarabilmek için hertürlü emeği hiçbir karşılık beklemeksizin işimizden, evimizden, yolumuzdan ödünler verdik..Oysa karşılık olarak sistem biraz geç giriyor diye iki kelimelik olumsuz yorumlarla emeklerimizin çöpe atıldığını görüyorum ve insanın hiçbir şey yapasıda gelmiyor artık..Ne yapsak, ne etsek yaranamıyoruz..Boşuboşuna kürek sallıyorsak burda bulunmamında bir anlamı yok...
Sizler lütfen tahminlerinizi yazın. Bizler heyecan ve merak içinde takip ediyoruz.
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Mustafa Torun 0834 - 01-21-2022
Telegram dan çıkalım biz.
Burada daha iyi oluyor.
|