RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Enginist - 01-21-2022
Bünyamin sabah sabah güldürdü beni
Birkaç cm bekliyormuş
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - DEVO58 - 01-21-2022
Prof. Dr. Orhan Şen, “İstanbul’da öyle çok etkili bir yağış beklenmiyor ama 4-5 santimlik bir kar örtüsü oluşacağı tahmin ediliyor. Yani 'Yüzyılın karı geliyor, metrelerce kar yağacak' gibi bir durum yok. Ancak şehrin nüfusu ve günlük hareketlilik göz önüne alındığında 4-5 santimlik bir örtü bile İstanbul’u felç edebilecek bir potansiyele sahip. Bu konuda İBB’nin de önlemler alması kaçınılmaz bir durum" detaylarını paylaştı. ( Bu nediyor ya)
Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Winter is coming - 01-21-2022
Geliyoorrr
Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - ykamci1987 - 01-21-2022
Günaydın dostlar. Malum siteye baktım şimdi o kadar saçma sapan yorum var ki gülmekten öldüm. Şu an Kurtköy ofisteyim. Hava 9 derece civarı ve hafif yağmur yağışı başladı. Ofistekiler ile iddiaya girdim. Pazar akşamı Kadıköy İskelede 25 cm kar olacak diye Kazanırsam güzel bir keyfi yapacağım. Çevremde ki herkesi uyarıyorum plan yapmayın diye ama yarın kız arkadaşım ile Heybeliada'ya geçeceğiz. Umarım seferler iptal olmaz.
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - snow41 - 01-21-2022

Radarda kucukten kucukten hareketlilik basladi tabi ilk yagislar yagmur oglen saatlerinde kky aksam saatlerinde bekledigimiz ozledimiz KAR geliyor bir daha gitmemecesine
Herkese Aleykum selam Hayirli Cumalar
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Kutup Rüzgârı - 01-21-2022
Hayırlı cumalar moral bozmak yok ne kadar yağarsa yağsın cm önemli değil keyfini sürün benyamine ve diğer Prof lara pek takılmayın
Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - KardanadamEmin - 01-21-2022
Arkadaşlar sıkı durun, size yeni haberlerim var..Bugünden başlayıp aysonuna kadar sürecek sistemin ardından günlerdir yeniden bahsettiğim ŞUBAT 2- 9 Sistemi yerini almaya hazırlanıyor..Bu girmekde olduğumuz sistemimiz SİBİRYA BULDOZERİ ise Şubatta beklemeye başladığım SİBİRYA CANAVARI olacak..Şimdiden vatana, millete hayırlı olsun..( tarantulam sistemi sahiplenme, telif hakları bendedur..) yok öyle bedavaculuk.. GFS gün gün modellerine yansıtiyor, buyrun fırından yeni çıktı, taze taze servis edin..

RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - hasanshn - 01-21-2022
Ya bu Bünyamin filan boşverin 5 cm nedir ya
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Enginist - 01-21-2022
Emin bey Dolunay hanım da sanki Şubat başı sisteminden bahsetmişti diye hatırlıyorum 
Bence paylaşalım.
Güzel şeyler paylaştıkça çoğalır.
O Sibirya canavarı hepimize yeter 
Bir parçası da Tarantula'ya gitsin
Cvp: RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - KardanadamEmin - 01-21-2022
(01-21-2022, 08:05 AM)Enginist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bünyamin sabah sabah güldürdü beni
Birkaç cm bekliyormuş
Du bi dakka, hemen gülme..Metre diyecedi, cm demiş..olur böyle vakalar, türk polisi yakalar...Metreyi söölemesi zor ellaamm..
|