Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Nuray - 01-15-2022
Beylikdüzü’ünde lapa lapa kar yağıyor
Halbuki 1-2 saat önce gökyüzünde tek bir bulut yoktu ..
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Ftherdem - 01-15-2022
Şuan Eyüpsultanda yağmur hakim..henüz kar göremedik
Cvp: RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Hasan_iSTANBUL - 01-15-2022
(01-15-2022, 01:33 PM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu gece saat 22,00 ile 03,00 arası Kar için şartlar uygun gibi görünüyor.
Boğaz hattı ve Anadolu yakasında görülecek yağışların Kar olarak kendini göstermemesi için bir neden yok gibi.
Şöyle ki 850 Hpa da -8 / 500 Hpa da -30 bandında olacak sıcaklık değerleri Rüzgarın Karayel ve Yıldız yönlü olması da soğukları aşağı yönde çekecektir diye düşünüyorum.
Boğaz hattı ve Anadolu yakasının büyük bölümü bir kaç gündür almadığı görsellikte yağışı da alabilir bu hiç belli olmaz süprize açık bir gece bizi bekliyor diyebilirim.
Tabiki benim yaptığım tamamiyle amatör bir tahmin ama bu geceki olabilecek yağışın bilgisini Serkan abiden almak isterim, açıkçası çok da merak ediyorum. 
Bu geceye dair tahminim tuttu diyebilirim.
Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Saka - 01-15-2022
Çok enterasan, oraj oluşumu da var.
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - тaяaηтυℓa - 01-15-2022
Geçen gün eminden önce kar olacağını söylemiştim di mi bugün kimse kar beklemiyordu.
Arif tarif çık ortaya Şubat ilk haftası efsanesini anlat çabuk yoksa karışmam
Konvektif oluşum var bakalım oraj olur mu Anadolu yakasına doğru gidiyor gibi
ORaj ihtimalini de söyledim di mi arkadaşlar bu sistemciği biliyordum modellere ilk yansıdığı andan itibaren hayırlı işler bol güneşler.
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Hasan_iSTANBUL - 01-15-2022
Arabalar çatılar beyazlamaya başladı cok guzel yağıyor şuanda
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - karulan - 01-15-2022
Yine nerede kar yagiyor da bize yok :'(
Üzerimde yeșil kutle varken karı geçtim, yagmur dahi yagmamasini nasıl açıklayabiliriz?
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Enginist - 01-15-2022
@karulan ben açıklayayım.
Anadolu yakası E5 karayolu altında yaşıyorsun kesin.
Aynı durumdayız.
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - karulan - 01-15-2022
Evet öyle ama, kutle varken hicbir sey yağmamasını anlayamiyorum, havada mi buharlașıyor
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Trakia - 01-15-2022
Maltepe tam bir bahtsız bedevi ya ne yağmur ne kar.Açtım Ankaralı Turgut’tan ismini burada yazamadığım bir takım şarkılarını dinliyorum.
|