ŞUBAT-2018 - Primavera - 02-02-2018
Hayırlı olsun Serkan Bey.. orada da yazdım bir şeyler forumdan ayrıldığınızı belirttiğiniz mesajınızı görünce.. özveriyle yaptığınız tahminleriniz,sabrınız emeğiniz ve iyi niyetiniz için teşekkür etmek istedim ama malum orda ayva çiçek açtı muhabbetleri yapmadığımız takdirde mesajlarımız, hakaret mesajlarının kaldığı süre kadar bile kalamıyor silinmeden... çok iyi oldu bu, sizi gereksiz laf kalabalığı olmadan okuyabileceğimiz bir platform.. tekrardan hayırlı olsun.. iyi tahminler ve bol karlı günler dilerim ben de şimdiden
RE: 12-17 ŞUBAT SİSTEMİ - snowserkan - 02-02-2018
(02-02-2018, 01:30 AM)zerensefa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan abi devamı gelir mi dersin :cool:
Sefa bu hiç bir şey
12 Şubat ve sonrasında çok daha iyisini bekliyorum.
Zaman yaklaştıkça detayına ineceğiz.
RE: 12-17 ŞUBAT SİSTEMİ - snowserkan - 02-02-2018
(02-02-2018, 01:33 AM)Primavera Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayırlı olsun Serkan Bey.. orada da yazdım bir şeyler forumdan ayrıldığınızı belirttiğiniz mesajınızı görünce.. özveriyle yaptığınız tahminleriniz,sabrınız emeğiniz ve iyi niyetiniz için teşekkür etmek istedim ama malum orda ayva çiçek açtı muhabbetleri yapmadığımız takdirde mesajlarımız, hakaret mesajlarının kaldığı süre kadar bile kalamıyor silinmeden... çok iyi oldu bu, sizi gereksiz laf kalabalığı olmadan okuyabileceğimiz bir platform.. tekrardan hayırlı olsun.. iyi tahminler ve bol karlı günler dilerim ben de şimdiden
Teşekkür ederim hoşgeldiniz.
Boşverin, bizim gayemiz belli,Rotamız belli,yolumuz belli.
Amacımız doğrultusunda hareket etmeye çalışacağız.
Tekrardan Hoşgeldiniz..
RE: 12-17 ŞUBAT SİSTEMİ - AZOR - 02-02-2018
Gfs gene 192 den sonra masalımsı çıktılar verdi gelde inan.... birde serkan bey sitenin formatı bu şekildemi olacak ilerki tarihlerde ne gibi değişiklikler yapılacak.
RE: 12-17 ŞUBAT SİSTEMİ - duftpunk - 02-02-2018
Hayırlı olsun Serkan abi. Önceki forumda takip ediyordum ama pek mesaj yazmıyordum kısmet bugüneymiş,sakin bir kafa bulunca hemen atladım tabiri caizse . Umarım her şey gönlümüzce olur ve Şubat ayını bol kar ile geçiririz. Takip etmeye devam edeceğim ve yazacağım abi elimden geldiğince manevi de olsa desteğim olsun yeter.
RE: 12-17 ŞUBAT SİSTEMİ - Bytekin34 - 02-02-2018
Serkan bey
Uzun zamandan beri sizi takip ediyorum.ve siz yoksanız wowturkeye girmenin anlamı yok.
Ben tüm sayfalarda sadece sizin yorumlarınızı okuyan biri olarak siz nerdeyseniz bende ordayım.
Adam gibi işini yapan ve bunu elindeki verilerle paylasan doğruluguna ve yazdıklarını dikkate aldıgım bir siz.sizden sonrada kardanadamemin.sizler söylenenlere kulak asmayın.forum cidden artık karseverlikten cıkmıştı.böylesi daha hayırlı oldu bence.
RE: 12-17 ŞUBAT SİSTEMİ - burakrpc - 02-02-2018
Sonunda Serkan bey )
Uzun zamandır kangren olmuş siteden kurtulduk hep beraber
Hayırlı uğurlu olsun
RE: 12-17 ŞUBAT SİSTEMİ - Erso GkdL - 02-02-2018
Serkan Bey Merhaba,
Ben Ersin ..
Hatırlarsınız,buradan size desteğe ve yardıma devam..Yanlız değilsiniz.Siz nereye biz oraya,her türlü desteğe hazırım..
Tekrar Hayırlı olsun.
Saygılarımla
ErsoGkdL
RE: 12-17 ŞUBAT SİSTEMİ - zerensefa - 02-02-2018
Önümüzdeki sistemlerde ENKA yada MGM'nin radar görüntülerinden timelapse video yapıp saklamak isteyen olursa yazdığım minik yazılımı paylaşabilirim. Enkanın kamera görüntüleri 1 dakikada yeniliyor. Program dakika başı siteye bağlanıp Enkanın kamera görüntüsünü indiriyor. Belirlediğiniz klasöre kaydediyor. Diğeride MGM nin PPI yada MAX radar görüntülerini 13 dakikada bir kaydediyor. Sonra bu görüntüleri Adobe premier gibi yazılımlarla video haline getirebilirsiniz. Daha önce youtubede yapılmış örnekleri var timelapse halinde madem yeni forumuz bizimde farkımız olsun. Ilgilenen olursa kaynak kodlarıyla beraber burada paylaşacağım.
RE: 12-17 ŞUBAT SİSTEMİ - kadıkköylüA - 02-02-2018
Merhabalar,
Serkan bey bende sizi arıyordum. Bir arkadaş sayesinde buraya ulaştım. Takipteyiz
|