Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - AZOR - 04-06-2021
Son kış sistemi Perşembe günü start alıyor sıcaklıklar aniden düşecek İstanbul gene ucundan kar yağışını kaçırıyor

Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - AZOR - 04-06-2021
Aynı noktada ki sıcaklık farkına bakın 
Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Karfelsefesi - 04-07-2021
(04-06-2021, 08:38 PM)snowsnow2021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bu kar yağacak diye neşeli neşeli anlatıyorsunuz ama bu mevsiminde olmayan olaylar iklim değişiklikleri ve kuraklığa işaret eden bazı bulgular beni biraz ürkütüyor açıkçası...
Yaw kardesim mart cikali 7 gun oldu. Daha gecen sene mayis ayinda ankarada bazi bolgelere de kar yagdi. Anadoluya kar yagmasa da kiragi geceleri dusuyor yere. Sen istanbuldan cikmadigin icin her yer sicak saniyorsun. Istanbul da nisan ve mayis ayi da cok sicak olmuyor. Biraz istatistiklere bak. Anormal bir sey yok. Bugun bile hava sicakti soguk degildi hemen atio tuttunuz yani.
Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - AZOR - 04-07-2021
(04-06-2021, 08:38 PM)snowsnow2021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bu kar yağacak diye neşeli neşeli anlatıyorsunuz ama bu mevsiminde olmayan olaylar iklim değişiklikleri ve kuraklığa işaret eden bazı bulgular beni biraz ürkütüyor açıkçası...
Neşeli neşeli anlatan yok biz uyarıyoruz hatta tarımsal felaket olabilir diye, ama şu var havalar ülkemiz için çok ısınmadı ve bunun akibinde çiçeklerde açmadı küçük kayıplar dışında büyük zararlar oluşmayacaktır, asıl Zarar Avrupa'da olacak
Ayrıca da ülkemizde kış dönemi kurak geçsede Mart ayındski yağışlar açığı kapadı dünde paylaştım.
Bundan sonra kuraklıkta olacak aşırı yağışlarda eskiden de oluyordu, şimdi olmuyor değil artık daha sık olacak bu ülkede Ağustos ayında kar yağışları görülmüş Anadolu'da bundan sonra da görülecek artık ben hiç bir şeye şaşırmıyorum temenim bu olaylarıen az kayıpla atlatalım.
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - snow41 - 04-07-2021
Bugun istanbul bahar tadinda birgun yasayacak yarinsa kistan kalma birgun ani sicaklik degisimine karsi giyiminize dikkat edin bugun 20 - 22 derece sicaklik olurken yarin 5 - 6 derece
Cvp: RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - snowsnow2021 - 04-07-2021
(04-07-2021, 08:14 AM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bugun istanbul bahar tadinda birgun yasayacak yarinsa kistan kalma birgun ani sicaklik degisimine karsi giyiminize dikkat edin bugun 20 - 22 derece sicaklik olurken yarin 5 - 6 derece
birden hava sıcaklıkları düşeceği için dolu ihtimali varmıdır?
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Enginist - 04-07-2021
Dolu riskinden dolayı araçlara dikkat edin diyenler var.
Var mı böyle bir ihtimal?
Cvp: RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - snowsnow2021 - 04-07-2021
(04-07-2021, 11:40 AM)Enginist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dolu riskinden dolayı araçlara dikkat edin diyenler var.
Var mı böyle bir ihtimal?
eğer dolu olacaksa iniyim arabayı kapalı bir yere koyayım araba kabak gibi ortada söyleyin bak cidden kilimlerim hazır herkes kilimleri hazırlasın 
SENEYE İSTANBULADA BEKLERİZ
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - snowserkan - 04-07-2021
Yağış yarın sabahtan sonra gün boyu.
Dolu ihtimali yok denecek kadar az.
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - snow41 - 04-07-2021

Iste yarinki ve 1 haftalik durum boyle
istanbul ve cevresi yagmur ve soguk
ic kesimler ve doguda yogun kar bekleniyor
(04-07-2021, 08:48 AM)snowsnow2021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (04-07-2021, 08:14 AM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bugun istanbul bahar tadinda birgun yasayacak yarinsa kistan kalma birgun ani sicaklik degisimine karsi giyiminize dikkat edin bugun 20 - 22 derece sicaklik olurken yarin 5 - 6 derece
birden hava sıcaklıkları düşeceği için dolu ihtimali varmıdır?
Aslinda bende bir ihtimal dolu yagisi olur diye bekliyordum ama Serkan bey olmayacagini soyledi cunku bir anda 15 derecelik dusus olacak ama ust seviye soguklari dolu yapabilecek durumda degil sanirim Serkan beyi dikkate alalim
|