RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - snow41 - 03-30-2021
@snowserkan bey cok tesekkurler sizin yerinizi tutmamiz mumkun degil elimizden geldigince iste katilim paylasim yapiyoruz ayrica sizden boyle hakkimda olumlu dusunceler duymak beni ayrica mutlu etti cok sagolun tesekkurler evet kar tahminleri sayfasi ama kar mevsimi bitti diye cekip gidenlerden kar gelince gelenlerden degilim yilin 12 ayi 365 gunu burda sizinleyim
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - тaяaηтυℓa - 03-30-2021
Ben de buradayım ama bu sıralar üniversitede işlerim yoğundu dersler ve ilmi çalışmalardan ötürü çok giremedim Serkanım karabiberim.
Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Sedo - 03-30-2021
Serkan bey nisan ayının ilk haftası ile başlayacak uzun yağış dönemi tahminen kaç gün sürer cevap verirseniz sevinirim
Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - AZOR - 03-30-2021
Snowserkan.worldexpress.com başladığımız yolculuğa ara vermeden zevkle devam ediyoruz..... hava olayları karla sınırlı değildir,hepsini sevmek gerekir hepsini ayrı bir seyir zevki, güzelliği ve hatta teklikesi vardır ve bunların tahmini bir o kadar zordurki bunu en iyi Serkan bey bilir..... mesela dün tahminimi yaparken İstanbul'a kar yağabileceğini biliyordum ama hadi ordan buda kafayı yemiş derler diye yazmadım ama bir şey daha öğrendim daha cesaretli olmalıymışım
Bugün İstanbul'un yükseklerinde ve kuzey kesimlerinde graupel geçişler oldu ve yer yer örtü oluşturdu
https://twitter.com/selimurat1905/status/1376774222278705155?s=19
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - тaяaηтυℓa - 03-30-2021
Bugünkü graupel geçişi belliydi 500 hpa -34 olunca bahar mahar dinlemiyor valla. Aslında daha önce de söylediğim gibi kar için en önemli hususu 500 hpa dır 850 hpa değildir o ikincil önemdedir rüzgar yönü vs vs bir sürü bileşen bir araya gelecek ki kar güzel olsun. Bu seneki sistemlerde 850 iyidi 500 kötüydü 500 iyiydi 850 kötüydü ikisini bir denk getiremedik malesef bundan sonraki yıllarda İstanbulda kar görmek isteyen yüksek rakımlı yerden ev alsın yoksa benim gibi kafayı yer.
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - snow41 - 03-30-2021

Carsamba gunu beklenen yagis
Pazar gününden itibaren müthiş yağışlar var
Cvp: RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - snowsnow2021 - 03-30-2021
(03-30-2021, 02:50 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bugünkü graupel geçişi belliydi 500 hpa -34 olunca bahar mahar dinlemiyor valla. Aslında daha önce de söylediğim gibi kar için en önemli hususu 500 hpa dır 850 hpa değildir o ikincil önemdedir rüzgar yönü vs vs bir sürü bileşen bir araya gelecek ki kar güzel olsun. Bu seneki sistemlerde 850 iyidi 500 kötüydü 500 iyiydi 850 kötüydü ikisini bir denk getiremedik malesef bundan sonraki yıllarda İstanbulda kar görmek isteyen yüksek rakımlı yerden ev alsın yoksa benim gibi kafayı yer.
Nasıl ya bugün grapuel geçişi oldu mu ? Neee ben kaçırdımmı?
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Enginist - 03-31-2021
Zaman zaman şiddetli rüzgar atakları oluyor.
|