Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Constantinople - 02-18-2021

Arkadaşlar merhaba,
Bu gece ve yarın DEK oluşma ihtimali var mıdır? Karadeniz üzerinde poyraz fırtınası( (45 km/h) max) gözüküyor.. Tek sıkıntı sıcaklık biraz yüksek. (2-4 C)
Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Evren - 02-18-2021
HERKESİN KANDİLİNİ KUTLUYORUM TERFİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM ARTIK KIDEMLİYİMM
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - ykamci1987 - 02-18-2021
merhaba kar sıstemlerı ıst da 3 veya 4 günlük olur bunun fazlası extra sıstemlerde yaşanır ışın özu bu mart ayı başında ıst da kar yağışları cokca rastladıgım bır durum bekleceğız ve göreceğız
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - snow41 - 02-18-2021
(02-18-2021, 11:50 AM)Snow Gökhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gebze’de de kar yağıyordur bence. Sıcaklık ve dew point uygun görünüyor.
Hayırlı kandiller.
Evet inceden orta buyuklukte incenin bir tik ustu yagmaya basladi
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Xooner - 02-18-2021
@Constantinople
Bu gece ve yarın öğle saatlerine kadar görsel kar olabilir. Karayel ve yıldız dek taşıyacak.
Sıcaklık sınırda görünüyor. Yine de Yarın sabah birçok noktada kar seyirlik de olsa muhtemeldir.
Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - KardanadamEmin - 02-18-2021
Mart başı sistemini ben iyice kafaya takdım, sanırım AO , NAO dan, diyagramlardan sonra diğer verilerdede yeniden görmeye başlıyoruz, sanırım birkaç gün içinde durum netleşmeye başlıyacakdır..Aşağıda güncel Mart 1-2-3-4 günlerinin GFS (Paralel) model çıktılarını görebilirsiniz..

Cvp: RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Constantinople - 02-18-2021
(02-18-2021, 12:32 PM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Constantinople
Bu gece ve yarın öğle saatlerine kadar görsel kar olabilir. Karayel ve yıldız dek taşıyacak.
Sıcaklık sınırda görünüyor. Yine de Yarın sabah birçok noktada kar seyirlik de olsa muhtemeldir. Yorumunuz için teşekkürler @Xooner : marım son bir yağış alırız..
Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - SnowPoyraz - 02-18-2021
Yağış artarak devam ediyor.
Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Oflumevlütt - 02-18-2021
Martta yağsında fatihte tarantulayla halay çekeriz
Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - AZOR - 02-18-2021
Heyecanlı günler tekrar geliyor
Gfs sabah iyi çıkmış
|