Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - karseven_ - 02-15-2021
Hava açık cam gibi... Hava iyice soğusun da... DEK lerin tadını daha iyi çıkaralım... Sinerji o zaman ... KARSEVERLER...
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - utkuk435 - 02-15-2021
Şiledeyim ve hiç bir yerde kar yok maalesef sadece havada görebildik. Dekleri bekliyorum bakalım hayırlısı...
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - konuralp - 02-15-2021
Sakaryadayim ve yarım saatte 3 günde alamadığımız kari aldık ve yerde örtü oluştu. Umarım dekler hepimizin yüzünü güldürür
Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - KardanadamEmin - 02-15-2021
Önümüzdeki yeni sistemler için diyagramlar ateş etmiyor, S400 füzesi gönderiyor..Giderek durum ciddiyet kazanmaya başladı..Bu gidişle 2021 KIŞI tarihde yerini almaya hazırlaniyor..KIŞ yeni başlıyor..
Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - AZOR - 02-15-2021
Bugün gözlemlediğim hava olayı bulunduğum noktada güneş Avrupa yakasında dek yağışı
Ha bir ayrıntıyı unutmuşum gökgürültüsü şimşek hadiseside olacak mesela şu an Anadolu yakasında
grapuel yağış var
Bugün bir ara dışarı çıktım tabi bu zevkten ayrı kalacak halim yoktu ama yanıma metre almayı unutmuşum bende size bir fikir versin diye İst kartımı koydum arabanın üzeri 30 cm civarı yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta yaklaşık 40-45 cm kar derinliği vardı

RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - coskunnkartal - 02-15-2021
Şuan kağıthane seyrantepe de birisi boncuklu tabancalarla kar yağdırıyor 
edit: ben yazana kadar normal mermiye geçti
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Yagizakin - 02-15-2021
Kağıthane’de 3 dakikada her yer bembeyaz oldu
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - SNOWSALİH - 02-15-2021
Anlık kagithane heryer bembeyazz
|