Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - cancosta - 02-15-2021
Anadolu yakasında yağış yok mu? @snowserkan
Cvp: RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - KardanadamEmin - 02-15-2021
(02-15-2021, 07:02 PM)SnowKaan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: MALTEPEYE nazar değdi kar gitti birden
Devamı var, sabırlı ol biraz, bu gece şenlik var...
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Kutup Rüzgârı - 02-15-2021
Yoğun bulgur şeklinde KAR yağıyor Güneştepedeyim heryer bembeyaz muhteşem
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - snowserkan - 02-15-2021
@cancosta
Elbette var. Gece ilerleyen saatler ve sabah yoğun.
Cvp: RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Nieve - 02-15-2021
(02-15-2021, 06:15 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öfffff bi bitmediniz yaaa yukarıda yazdığım yorumumu okuyun bizahmet. 87 ile yarışır bu sistem daha 3 gün var yeter artık her sistemde foss coss gidin mgm yi takip edin bize ne ya zorla mı tutuyoruz sizi Ben amatör olarak bu sistemi 27 ocakta söylemişim ve sistem gümbür gümbür gelmiş o purofların öve öve
Bitiremediğiniz tahminlerine inanın onlar değil miydi kuraklıktan dem vuran noldu gözlerim doldu. Modlar bu tarz yorumlara izin vermeyin son çare banlayın gitsin
87 ile falan yarışamaz bu sistem. Ben de gördüm 87 sistemini. Daha neler?! Ilıkçılara biz de sövüyoruz da bu da abartı yani. Hatırlar mısınız bir tane utanmaz ymnymn vardı malum sitede. O yedi en çok bu ılıkçılığın ekmeğini. Şimdikiler basit troll'ler sadece. Bize hiçbir şey düşmedi, söyledim durdum. Az önce 10 dakika tipi yaptı, çıktım dolandım. İsyan da edeceğiz, şükür de.
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Sboyoglu - 02-15-2021
Serkan bey esenler icin guzel bir yagis varmi sirf şu kışin tasinmak istiyorumm bu semtten @snowserkan
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Kutup Rüzgârı - 02-15-2021
Uçuyoruz resmen kutup KAR ı gibi 104 metre bağcılar meydan dayım harika keşke burada olsanız bulgur yağışı ana cadde bembeyaz heryer heryer
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - SnowKaan - 02-15-2021
MALTEPEDE çok sert yağış başladı ve ilk kez örtü bırakıyor bu bir mucize olmalı
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - тaяaηтυℓa - 02-15-2021
1987 bekliyorum derken daha bu kar başlangıç fragman ana mönü gelmedi daha yarın ve Çarşamba günü aşırı yoğun Yıldırım eşliğinde kar geliyor sıcaklıklar eksiye düşecek ve sahiller de dahil kar tutacaktır inşallah. Son gülen iyi güler NİVEA kremim. Soğuktan ellerin çatlarsa nivea krem sür iyi gelir. Modlar silmeyin yorumu lütfen nükte yapıyorum sadece kızmadım yani.
Nivea sen de bahtsız Bedevisin benim gibi ben de Fatihteyim. 3 5 cm kar anca o da araba üzerinde çık Çamlıca tepesine uludağı gör ben oraya yakındım bugün nerdeyse dize kadar kar vardı
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - snowserkan - 02-15-2021
Adalar'da oturan bir kardeşimiz vardı. Yağıyor mu?
|