RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Özgür - 01-19-2021
Zaten son yılların trendi istanbul için bir sistem den sonra 15
20 gün kar beklememe modu olustu.
Söyle 87 gibi gibi sistemlerin peş peşe geldiği bir sistem silsilesi görsek bu yıl.
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - snow41 - 01-19-2021

Kutle yavas yavas yalova aciklarindan gebzeye dogru ilerliyor guc kaybetmeden geliyor rotarli da olsa gebze istikametinde ilerliyor
Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - AZOR - 01-19-2021
Sen neler yapıyorsun ecmf 
Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - KardanadamEmin - 01-19-2021
26-27-28 Ocak'da yeni sistemimiz yolda.. Detaylar önümüzdeki güncellemelerde..BİR SONRAKİ SİSTEM ŞUBAT İLK HAFTASI İÇINDE, NE DEMİŞTİK BU KIŞ ZOR GEÇECEK..

RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Snow1921 - 01-19-2021
Kışın geri kalanı umarım bol yağışlı geçer. Bugün NASA'nin verileri oldukça can sıkıcıydı.
Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Erol Bıldırcın - 01-19-2021
Atmosfer hava olaylar ı sıra beklemez ozaman aylardır yüksek basınç ve yağış sız kaldık ama bir geldimi arka arkaya karlı yağışlı sistem ler gelir sistem ler silsilesi olur takdir Allah ın slmlar herkes e hayırlı geceler Serkan bey den gelecek olan sistem hakkında bilgi verirse memnun oluruz
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - snow41 - 01-19-2021
(01-19-2021, 09:57 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 26-27-28 Ocak'da yeni sistemimiz yolda.. Detaylar önümüzdeki güncellemelerde..BİR SONRAKİ SİSTEM ŞUBAT İLK HAFTASI İÇINDE, NE DEMİŞTİK BU KIŞ ZOR GEÇECEK..

Eee bugun mgm de 26 sinda trakyaya kar vermesiyle sinyalini vermisti demekki geliyor
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - SNOWSALİH - 01-19-2021
Ayın 27 si gibi yakın vadede soğuk hava dalgası gözüktü bakalım yaklaştıkça neler olacak.

Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - AZOR - 01-19-2021
Çarşamba günü İstanbul'da yerel kar yağışı görülebilir
Cvp: RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Burçin tugay - 01-19-2021
(01-19-2021, 10:00 PM)Snow1921 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kışın geri kalanı umarım bol yağışlı geçer. Bugün NASA'nin verileri oldukça can sıkıcıydı.
Yağış az olunca yeraltı sularına azalıyor malesef
Uydudan yeraltı sularının envanterini tutmak ta nasıl bir teknoloji
Bugün 3.kopru yolundan silivriye gittim gerçekten çok güzel manzalara vardı çok ciddi kar birikimi vardı
Ama yazmak istediğim bu değil soyke bir gozlemim oldu Ömerli sapağından bağlandım orda bir rampa var bilenler bilir -6 dereceye düştü termometre
Derken köprüye yaklaştıkça sıcaklık hep arttı 3.kopru gerçekten mühendislik harikası ancak havavsicakligina bir tesiri yok tam köprü üzerinde 0 derece oldu kopruden uzaklaştıkça sıcaklık kademe kademe düştü
Anladım ki deniz suyu gerçekten çok etkili etrafı denizler ile çevrili İstanbul'da kar yağması bu yuzden epey zor
Bunu zaten biliyordum ama 6 derecelik sıcaklık farkıni gözümle görünce daha iyi anladım
Bu arada çatalca da arabada -8 gördüm oda çok iyiydi
|