Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - OMgrbz - 01-17-2021

Beykoz sahile dün geceye kadar kar yağmadı hep sağanak yağmur karla karışık ama sabaha karşı başladı sonra da pek durmadı.
hala da ufak ufak devam ediyor.
Sabah da biraz yağar mı diye düşünüyorum? Hatta soruyorum : mümkünse yağması için ne yapıyorsanız onu yapın diyorum 
Malum Kar yağmayan yerlerden siz sorumlu oluyorsunuz; o zaman bi zahmet el atın da buraya geç gelen kar uzasın ) onu tutun bari yav.
Yağan her kar tanesi kadar teşekkürler sizlere.
Snowserkan
Kardanadamemin
Ve Bu sistem gelirken bizlere bilgi vermek için emeği sarfeden herkese.
(01-17-2021, 11:06 PM)OMgrbz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 
Beykoz sahile dün geceye kadar kar yağmadı hep sağanak yağmur karla karışık ama sabaha karşı başladı sonra da pek durmadı.
hala da ufak ufak devam ediyor.
Sabah da biraz yağar mı diye düşünüyorum? Hatta soruyorum : mümkünse yağması için ne yapıyorsanız onu yapın diyorum 
Malum Kar yağmayan yerlerden siz sorumlu oluyorsunuz; o zaman bi zahmet el atın da buraya geç gelen kar uzasın ) onu tutun bari yav.
Yağan her kar tanesi kadar teşekkürler sizlere.
Snowserkan
Kardanadamemin
Ve Bu sistem gelirken bizlere bilgi vermek için emek sarfeden herkese.
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - 3uZgibi - 01-17-2021
Burası malum yere dönmez. O site çok daha dallı budaklı alt başlıklara sahip ve site yönetimi trafik uğruna herşeye göz yumabiliyor. Ancak burdaki topluluğun tepeden tırnağa ortak paydası belli. Zaten az çok herkes gönderilen mesajların nasıl bilgi birikimiyle gönderildiği, amacının ne olduğunu anlıyordur.
Burada hakaret içeren, sataşma, ergen atışması vb. mesaj anında siliniyor. Kısır döngüye izin yok.
3uzgibi havalara...
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Kartepemetin - 01-17-2021
Son durumu öğrenmek için girdim ama aradan seçip bulamadım, sorun çıkan insanları burada barındırmamak zaten en doğrusu. Toparlayacak olursanız önümüzde ki birkaç gün daha kar alır mıyız. Teşekkürler..
Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - AZOR - 01-17-2021
Daha 10 gün önce yazdım şubat ayında 2 sistem beklentim var
Şubat başı ve ortası+ bu kış Nisan'da biter
İlk sistem beklentim

2 .si
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - 3uZgibi - 01-17-2021
Anadolu yakasında belki 1-2 ilçe hariç (o da yağışa denk gelmediyse) sabaha örtüyle uyanacaktır.
Bursa’da yarın öğlene kadar ara ara yoğun kar var.
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - SNOWSALİH - 01-17-2021
-42 EN son 1987 de görulmüs beklenmedik yağışlar olabilir mi ? Serkan abi.
Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Kartat - 01-17-2021
Ben ümitliyim bu sene adam akıllı kar almadan geçmeyecek ya hero ya mero kafayı sıyırdım
Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - SnowAnka - 01-17-2021

Karadeniz üzerinden oluşumlar mevcut inşallah sistemin son noktasını koyacak yağışlar alırız.
Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Burçin tugay - 01-17-2021
(01-17-2021, 11:34 PM)SnowAnka Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 
Karadeniz üzerinden oluşumlar mevcut inşallah sistemin son noktasını koyacak yağışlar alırız.
Hocam naptın sen tam yaticam diyordum bu gosterilirmi şimdi
Anlamayan arkadaşlar için şöyle izah ediyim radarda bu dan fazla yağış çoğu zaman görürsünüz ama deniz etkisi kar geliyor hakketen farklıdır
Gelince anlarsınız hele bu soğukta orda bir tane sağlam dek üzerinizden geçsin tüm gün kar yagmayan yerleri 15 dk da ihya eder
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - SNOWSALİH - 01-17-2021
Yeni kütleler oluşmaya devam ediyor yeşil renkliler vurdugu yeri doldurur cinsten maslak taraflarına doğru gelmekte soğuk bi hayli fazla inşallah bakalım.
|