RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Trakia - 11-30-2020
Yağmur hala başlamadı.Malesef yağış hep ya geckiyor yada beklenenden çok az yağıyor bunun nedeni nedir?
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Bulut3 - 12-01-2020
Serkanim söyle dogu almanyaya yani berline gösterdigin 8 ocak 1982 gibi bir soguk inermi?
Tskler
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - тaяaηтυℓa - 12-01-2020
Ay ortasına işaret etmiştim Serkanım karabiberim 82 deki gibi olursa tam ay ortasında işaret ettiğim tarihte sistemi alırız inşallah. Noktatışım
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - snow41 - 12-01-2020
Gebzede su an sicaklik 6 derece ancak dun gece yagisin gelmesi lazimdi halen yagis gelmedi hava oldukca kapali ve soguk bir hava var
Cvp: RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - AZOR - 12-01-2020
(12-01-2020, 08:38 AM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gebzede su an sicaklik 6 derece ancak dun gece yagisin gelmesi lazimdi halen yagis gelmedi hava oldukca kapali ve soguk bir hava var
şuan misafir olarak bulunduğum yer ülkedeki en soğuk bölgelerden biri oldu bugün her yer dondu musluktan akan su dahil
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - snowsnow - 12-01-2020
Arkadaşlar modeller yine üzücü inşallah döner . Burda bilr dün gece 10 dan sonra hafif ince yağdı anca sabah 8 den sonra güzel yağış oldu yine ince ince yağıyor ama doyumlu toprak emiyor adeta çok güzel yağıyor . Kış olduğunu anca hissetim ama işin garip tarafı bursa tarafı da yağış alamadı uludağ da canlı yayına bakıyorum hala kar başlamadı yani ne diyeyim bilemedim
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Snow Gökhan - 12-01-2020
İstanbul’da bugünkü yağış da yalan oldu galiba ?
Cvp: RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - snowserkan - 12-01-2020
(11-30-2020, 11:50 PM)Trakia Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yağmur hala başlamadı.Malesef yağış hep ya geckiyor yada beklenenden çok az yağıyor bunun nedeni nedir?
Yağışın coğrafyamıza gelmemesinin en büyük nedeni geçen günde paylaştığım Ural blokajıdır. Bu yükseğe Ural Yükseği de denebilir Rus blokajıda denebilir.
Bahsettiğim yüksek basınç Hazar gölünün hemen kuzeyinde merkezleniyor.
Spin hareketi saat yönünde olduğu için yağışların girişini engelliyor.
Uzun vadede daha kuzeye çıkarak işimize yarayacak bir yüksek aslında.
Bu Yükseğin varlığı sibirya'daki kar örtüsüne katkı sağlıyor.
Sibiryada artan kar örtüsü ve normallerin altında geçen sıcaklıklar bahsettiğim uzun vadede stratosferde ani ısınmaya da start verecek.
Kısaca yağışların sınırda nazlanıp girmemesinin en büyük nedenlerinin başında Bahsettiğim bu Yüksek Basınç gelmektedir.
Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Bir Dost - 12-01-2020

Karlı bir Münih sabahından...
Darısı İstanbulumuzun başına
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - тaяaηтυℓa - 12-01-2020
Bu hain ve ALÇAK yb defolup gitsin inşallah.
|