RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - REALSHADOW - 02-05-2020
Saat 12 yi çeyrek geçe de başlayabilir 16 geçe de ??
Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - kemal2914 - 02-05-2020
bu sistemi alacağımıza şükür edelim ve sistem varya son 1 gün kala ne olacağı belli olmuyor perşembe için mgm gece 4 gunduz ise 6 derece vermis kky duruyor en azindan cuma cumartesine kadar güzel kar alıcağımızı düşünüyorum
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - тaяaηтυℓa - 02-05-2020
Ao naoya göre sistem 23 25 şubat gözükmekte bugünkü tabloda dostum.
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - snow41 - 02-05-2020
İstanbul'da Yerel Kuvvetli Yağış Bekleniyor!
Beklenen Hadise
Gökgürültülü Sağanak Yağış
Beklendiği Yer
Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün öğle saatlerinden sonra İstanbul’da kısa süreli ve yerel olarak kuvvetli (20-40 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, küçük çaplı dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Başlama-Bitiş Zamanı
05.02.2020 14:00-05.02.2020 19:00
Hadisenin Şiddeti
Kuvvetli Yağış
MGM den Alıntı
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - karulan - 02-05-2020
Biraz kafa karıșıklıği yașiyorum.
Yani șimdi, anadolu yakasi kartal sahil taraflarinda kayda deger bir kar yağıșı gorunecek mi?
Ne zaman baslar yada en kuvvetli halini ne zaman alır?
O kadar hayal kırıkligi yașadik ki sahil kesimi olarak, hala umutsuz bir șekilde bakiyorum olaya.
Birileri bilgilendirip umut verirse sevinirim
Cvp: RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - snowserkan - 02-05-2020
(02-05-2020, 01:44 PM)karulan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Biraz kafa karıșıklıği yașiyorum.
Yani șimdi, anadolu yakasi kartal sahil taraflarinda kayda deger bir kar yağıșı gorunecek mi?
Ne zaman baslar yada en kuvvetli halini ne zaman alır?
O kadar hayal kırıkligi yașadik ki sahil kesimi olarak, hala umutsuz bir șekilde bakiyorum olaya.
Birileri bilgilendirip umut verirse sevinirim 
Kafanız karışmasın.
Yarın öğle saatlerinden itibaren kar şartları oluşuyor.
Pazar gününe kadar da yağış ihtimali var.
Cuma öğleden Cumartesi geceye kadar kuvvetli yağış ihtimali var.
Kartal sahil de kar yağışından nasibini alacak.
Örtü olacak.
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - karlıkış - 02-05-2020
her güncellemede batılı gelme artıyor. daha güçlü dekler, daha iyi soğuma ve daha çok kar demek. daha cuma akşamına 2 günden fazla var, bu şekilde devam ederse batılama, 20-30 cm hayal değil.
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - scream - 02-05-2020
Yazılanlara göre İstanbul'un Anadolu yakası daha şanslı gözüküyor, peki avrupa yakasında son durum ne olacak?
Cvp: RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - KardanadamEmin - 02-05-2020
(02-05-2020, 01:39 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ao naoya göre sistem 23 25 şubat gözükmekte bugünkü tabloda dostum.
Değerli dostum Ahmet, biraz mizahi muhabbet olsun dedim, tahminciliğini taaaki malum siteden beridir desteklerim ve kişiliğini sever, sayarım sevgili KARdeşim...ama yinede 25-26-27 şubat sistemi benimdir çalmayasın haaaaa...
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Enginist - 02-05-2020
An itibarıyla dışarıda sanki bahar havası var.
Montsuz gezenler bile var 
Bir çoğu yaklaşan sistemden habersiz
|