SNOWSERKAN - İstanbul için kar tahminleri (KAR SEVDALILARI)
Sohbet - Muhabbet.... - Baskı Önizleme

+- SNOWSERKAN - İstanbul için kar tahminleri (KAR SEVDALILARI) (https://snowserkan.com.tr/forum)
+-- Forum: Genel (https://snowserkan.com.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Forum: Sohbet -Muhabbet (https://snowserkan.com.tr/forum/forumdisplay.php?fid=23)
+--- Konu Başlığı: Sohbet - Muhabbet.... (/showthread.php?tid=42)

Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - KardanadamEmin - 12-12-2021

Malum site beni hala unutamamış..Bu gidişle unutamayacaklar belliki.. Big Grin  Smile  thumbsup 
resim

Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - snowsnow2021 - 12-13-2021

Malum sitede meteorolojiden gram anlamayan şahıslar orda atıp tutuyorlar hava tahmincisiyim diye geçiniyorlar buraya göndermeler yapıyorlar ama o tahminciyim diye geçinenlerin hepsinin rezil oldukları günleride bildik gördük sanırım yine görmeye devam edeceğiz   thumbsup

resim

RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Alinuri5 - 12-13-2021

Malum site diye boşuna demiyoruz değilmi

RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Snowevren - 12-15-2021

Ya hu dayanamayıp yazayım dedim yine.Dilerseniz derhal çöpe taşıyabilirsiniz mesajımı,en azından ben azıcık içimi dökmek isterim.Wowda utanma,arlanma duygusu kalmamış yaşı da iyice çok afedersiniz moruklamış.Dolayısıyla beynine kan akışı sınırlanmış tacettin.Hala serkan abiye ve diğer bu işin erbabı kişilere atıp tutuyor.Yani nasıl anlatılır bilemiyorum üslup bozmadan,nasıl kazık girdiyse yıllardır bir çıkaramadılar şunu.Yanına bir de sanki,evi yanmış ermeni gibi sağa sola koşuşturup çamur atmaktan başka dünyada misyonu olmayan karadul diye birini bulmuş.Bu tipler ilime de ,bilime de saygı duymaz tam bağnaz adamlar.hurafe beyni örümcek ağı gibi kaplamış bu tiplerin.Bir de utanmadan wow da yorum yapabilmek ićin burayı takip etmeleri çok komik.Heyecanla serkan abi ,emin abi diğer arkadaşlar bişey paylaşsın diye beklerler sonra çamur atabilmek için içlerindeki pisliği kusarlar.Bu tipleri anlatabilmenin bir şekli olmalı.Ben ne söylesem bunları tarif etmek için maalesef yeterli olmuyor.Ben içimi döktüm kusuruma bakmayın lütfen.İçimde kalsa bu foruma haksızlık gibi hissederdim.

RE: Sohbet - Muhabbet.... - Snowevren - 12-16-2021

Konumuz kaale alınmayacaklarla polemik yapmak değil elbette ? ancak kendini zeki zanneden tiplerin wow sitesinde ,(burayı anlık takip ettiklerinden artık hiç şüphem yok) aklı evvel biri benim "snowevren" rumuzumla üye olup,hesapta ben burdan oradaki aklı evvellere yorum yazarken ,o şahısta sözde ben gibi görünerek tacettine methiyeler düzmüş.Yani ben burda oraya sallarken ,ordan da sanki buraya sallıyormuşum gibi algı yapmaya çalışmış Smile Ya hu bir kere az daha zeki olsanız zekanızın en fazla geri olacağını bildiğiniz halde neden buna teşebbüs edersiniz anlaması zor.Lakin bu forumun özelliği şudur der başka da laf söylemem.Bu forum ilk önce bilgiyi verir,sonra sebep sunar,sonra neticeyi tartışır.Önce ilim,sonra bilim,sonra deney,en son netice.Siz amatör küme bile olamazken şampiyonlar ligine kafa tutacak kadar karikatür olabilirsiniz ancak.Normalde polemik yapmam,ama ben içinize dert olanın ve o içinizden çıkaramadığınızın ne olduğunu inanın çok merak ediyorum Smile Ama güzel taktikmiş.Senin pisliğini ortalığa dökenin ismiyle nick al ,burdan oraya oradan buraya salla . Smile ahhh zeka keşke allah bunlara da nasip etse.

Cvp: Sohbet - Muhabbet.... - AZOR - 12-17-2021

Mirhan bey yeni görevinizde başarılar dilerim.

RE: Sohbet - Muhabbet.... - snowsnow2021 - 12-17-2021

Ne güzel olurdu yılbaşında kar yağsa, yılbaşı yemeğinden sonra komşularla kartopu oynasak sonrada sıcacık saleplerimizi alıp cam kenarında yağan karı izlesek…

RE: Yeni Yıl Sistemi.. - snow41 - 12-19-2021

@snowserkan bey guzel bir baslik olmus merakla takipteyiz bu arada 1 ay kadar oncede 18 - 22 arasi aralik sistem demistiniz tamda dediginiz gibi fragman gibi olacak insallah sali carsamba
Asil bomba sistemide bekliyoruz

Cvp: Yeni Yıl Sistemi.. - Bir Dost - 12-19-2021

(12-19-2021, 01:01 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba,

Yeni yıl için beklediğimiz sistemi bu başlık altından değerlendirmeye alıyor"um."
Güncel bazı verileri ve değişimleri bu başlık altından paylaşaca"ğım."

Kar tahminleri sayfasından paylaşımlar devam "edecek.."

"Yalnız" önemli "ışık tutacak verilerin" buradan paylaşılmasını rica ediyorum..
Parçada anlam adlı çalışma Wink
Yerine ulaştığında moderatör tarafından benimki de silinebilir.

Cvp: RE: Yeni Yıl Sistemi.. - Hasan_iSTANBUL - 12-19-2021

(12-19-2021, 02:21 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @snowserkan  bey guzel bir baslik olmus merakla takipteyiz bu arada 1 ay kadar oncede 18 - 22 arasi aralik sistem demistiniz tamda dediginiz gibi fragman gibi olacak insallah sali carsamba
Asil bomba sistemide bekliyoruz

Ahmet bey Serkan abi özellikle belirtmiş bu bölüme verisiz paylaşım yapmayın diye size bunu bir çok kez söylememize rağmen bu ısrarınız neden dir bilmiyorum, lütfen veriniz yoksa yeni açılan bölüme yorum yapmayınız, evet sitenin büyük takipçilerinden birisisiniz teşekkür ederim ama birşey paylaşmak adına paylaşım yapmayın bu siteye kâr dan çok zarar getiriyor bilmenizi isterim.