Cvp: RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - KardanadamEmin - 02-17-2019
(02-17-2019, 12:18 PM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar ben de hayattaki hemen her şeye temkinli yaklaşan ve “olumsuza hazırlan ki olumlu olduğunda sevinesin, olumsuz olursa boşluğa düşmeyesin” anlayışına sahip biriyim. Ama hayatta o kadar çok olumsuzluk var ki, böyle beyaz ve tertemiz bir güzelliği hayal etmek yerine karamsar yaklaşmak hayatımdaki çok az renklilikten birini daha elimden almak demektir. Ve ben yagmasa da yagma ihtimalini seven biri olarak anın tadını çıkarmanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Unutmayın ki geçmiş pişmanlıklarımızdan kopamadığımız ve gelecek kaygısından kurtulamadığımız müddetçe mutlu olamayız. Bırakın “sıcaklık sınırda mi kalacak, bunyamin şöyle dedi, ya yagmazsa” endişelerini. An’ın tadını çıkarın. Hayaller kurun, bembeyaz hayaller. Geçmişteki kar günlerinizi gülümseyerek hatırlayın ve gelecek kar mutluluklarını hayal edin.
Ben de geçmiş mesajlarımda bazen karamsar veya endişeli yazdığımı biliyorum. Ama sonra kendime hayıflanıyorum ve titreyip kendime geliyorum. Ve yine hatırlatırım ki ben İstanbul’da yaşamıyorum. Gezme veya iş amaçlı bile yıllarca gelmiyorum. Ama o kar heyecanını yaşamak için burada bulunuyorum. Saygılar sunuyorum. Bir KAR SEVDASI ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi, tebrikler Soner KARdeşim.
Cvp: RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Hasan_iSTANBUL - 02-17-2019
(02-17-2019, 12:18 PM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar ben de hayattaki hemen her şeye temkinli yaklaşan ve “olumsuza hazırlan ki olumlu olduğunda sevinesin, olumsuz olursa boşluğa düşmeyesin” anlayışına sahip biriyim. Ama hayatta o kadar çok olumsuzluk var ki, böyle beyaz ve tertemiz bir güzelliği hayal etmek yerine karamsar yaklaşmak hayatımdaki çok az renklilikten birini daha elimden almak demektir. Ve ben yagmasa da yagma ihtimalini seven biri olarak anın tadını çıkarmanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Unutmayın ki geçmiş pişmanlıklarımızdan kopamadığımız ve gelecek kaygısından kurtulamadığımız müddetçe mutlu olamayız. Bırakın “sıcaklık sınırda mi kalacak, bunyamin şöyle dedi, ya yagmazsa” endişelerini. An’ın tadını çıkarın. Hayaller kurun, bembeyaz hayaller. Geçmişteki kar günlerinizi gülümseyerek hatırlayın ve gelecek kar mutluluklarını hayal edin.
Ben de geçmiş mesajlarımda bazen karamsar veya endişeli yazdığımı biliyorum. Ama sonra kendime hayıflanıyorum ve titreyip kendime geliyorum. Ve yine hatırlatırım ki ben İstanbul’da yaşamıyorum. Gezme veya iş amaçlı bile yıllarca gelmiyorum. Ama o kar heyecanını yaşamak için burada bulunuyorum. Saygılar sunuyorum.
Soner kardeşim yüreğine sağlık çok güzel özetlemissin dediklerine aynen katılıyorum içimizdeki heycanı her anlamda öldürmek çok kolay ama asıl mesele onu olumlu düşüncelerle yesertmektir, buda insanı hayata bağlayan en büyük etkendir..
Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - snowserkan - 02-17-2019
Ne bünyamini ya yerim sizin bünyaminizi şeker çocuk bünyamin, Burası snowserkan.com arkadaşlar.
Yorgunum dinleniyorum. 1985 Şubat son günlerine eşdeğer görüntüler mevcut.
Sistem cepte olumsuz yorumun yeri burası değil (verin yoksa), Atış poligonu başlığı açtık oraya yazın.
Bak banlarım haberiniz olsun.
kara listeye girmek için çabalamayın.
Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - kardelisi - 02-17-2019
mgm uzun vadeli tahminlerde ayin 23 ve 24 üne karla karışık ikonu koydu; 2 gün içinde kara çevirir diye umuyorum...
Bu senenin İstanbul icin en heyecanli dönemine giriyoruz ve karlı bir İstanbul olacağına yürekten inanıyorum....
RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - ersel candan - 02-17-2019
Kisin son donemi en hareketli donemi olacak, 24 unde siklon giris yapar ardindan blokaj olur ve dek desekli siklon 4 marta kadar kar yapmaya devam eder, ne dersiniz guzel olmazmiydi? Neden olmasin bu defa Emin bey gibi pozitif dusunelim
İyi pazarlar
Cvp: RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - KardanadamEmin - 02-17-2019
(02-17-2019, 01:04 PM)ersel candan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kisin son donemi en hareketli donemi olacak, 24 unde siklon giris yapar ardindan blokaj olur ve dek desekli siklon 4 marta kadar kar yapmaya devam eder, ne dersiniz guzel olmazmiydi? Neden olmasin bu defa Emin bey gibi pozitif dusunelim
İyi pazarlar
Teşekkürler Ersel, inşaALLAH, herşey gönlümüzce olsun ve buralar kopsun..
Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - KardanadamEmin - 02-17-2019
DAHA NE OLSUN? BUNDAN İYİSİ, ŞAMDA KAYISI...

(02-17-2019, 01:04 PM)ersel candan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kisin son donemi en hareketli donemi olacak, 24 unde siklon giris yapar ardindan blokaj olur ve dek desekli siklon 4 marta kadar kar yapmaya devam eder, ne dersiniz guzel olmazmiydi? Neden olmasin bu defa Emin bey gibi pozitif dusunelim
İyi pazarlar
Ersel Bey; çok güzel olur. Bende aynen bu şekilde olacağını düşünüyorum....
Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - AZOR - 02-17-2019
Gfs öğlen güncellemesi devam ediyor
Batılayarak iniyor
|